Äntligen är det dags för Australien Open och det smäller direkt i ett möte där båda spelarna måste gräma sig över lottningen. Hewitt tar emot Tipsarovic i en match som bör bli tuff och där vi siktar in oss på överspel.

  • Match: Lleyton Hewitt – Janko Tipsarević
  • Turnering: Australien Open
  • Speltips: Över 38,5 game
  • Odds: 1,72 @ Bet365
  • Insats: 3/5
  • Spelstopp: 14/1, 07:00

Nu får semestern vara över och det ska bli riktigt kul att följa Australien Open. Inget kan väl passa den lite äldre Hewitt bättre än lite vila för att sedan få spela hemma i Australien? Här är han kung och han håller inte direkt igen på orden när han berättar hur bra hans bollträff känns. Detta bevisade han ju direkt när han nu i veckan slog Raonic, Berdych och Del Potro. Vi ska verkligen inte tala upp dessa segrar mer än att vi kan konstatera att Lleyton är på tå. Hewitt är en riktig krigare och kommer att lyftas av den högljudda hemmapubliken.

Janko har inte inlät dåligt då han vann i Chennai. Serben ställdes dock inte mot någon toppspelare. Han klev sedan av mot Baghdatis i Kooyong vilket inte betyder någonting mer än att han vill ha extra vila inför Australien Open. Man kanske inte alltid kan räkna med Janko då han ibland beter sig tveksamt på plan, men om det är någon gång man kan lita på att serben ger allt så är det i en Grand Slam. Han är en topp 10 spelare och det betyder klass.

Imorgon förväntar jag mig en tuff match. Ingen av spelarna ska kunna segra i tre raka set. Det är Hewitt som leder inbördes med 3-1 i matcher. Bet365s odds ligger på 1,72 över 38,5 game och det ska dessa herrar dansa över. En femsetare har spelats dessa herrar emellan och det var en Davis Cup match 2007.  Blir det något liknande imorgon? Jag tror det och det är dags att ställa om dygnet.

Nu kör vi!