Utöver Europa League kval så spelas också en superettan match där Ljungskile tar emot Jönköping Södra som kommer på besök. Jönköping som toppar tabellen tillsammans med Östersund har en ypperlig möjlighet att ta sig hela vägen upp till allsvenskan medan Ljungskile även dem ryckt upp sig på sistone och krigar i den övre halvan av tabellen. Ett topp möte väntar vilket bäddar för spänning och underhållning. Jag kan inte skilja lagen åt och väljer istället att inrikta mig på överspelslinorna som ser fina ut. Häng med!

  • Match: Ljungskile SK – Jönköping Södra
  • Spel: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1,85 @ Bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.30

Superettan

Börjar vi att kika på Jönköping så kan man konstatera att man gjort en helt makalöst bra halvsäsong hittills och spelat in hela 35 poäng på 15 omgångar. Man har lyckats ta flest segrar i hela serien (11 stycken) och endast dragit på sig två förluster vilket är imponerande. Till skillnad från andra år har man i år verkligen lyckats etablera ett gott anfallsspel tillsammans med sitt goda bollinnehav vilket har gett resultat. Man avslutade säsongen på ett surt sätt genom att torska mot Degerfors på hemmaplan med 0-1, helt orättvist. Innan det besegrade man Assyriska med 2-3 samt Ängelholm 4-0. Som man kan se så har man oftast enkelt för att näta och gillar oftast målglada matcher. Idag ställs man mot Ljungskile och kikar man på resultatet där så blev det slutligen över 4,5 mål då man vann med 2-3. Jag tror på repris!

Ser vi till Ljungskiles resultat i år så startade man säsongen dåligt för att sedan dra sig upp ur svackan och etablera sig i den övre halvan av tabellen där man också bör vara. De tre senaste matcherna har gått i vinster, 0-4 mot Utsikten, 3-2 Gais samt 0-4 AFC United vilket är oerhört starkt. Där av vågar jag inte gå emot detta lag då man är inne i en grym form. Som man kan se har det i samtliga matcher blivit mycket mål och då man möter ett målglatt Jönköping tror jag inte det facit ändras.

Så vad blir mitt lir? Jag har tidigare hänvisat till överspelslinor och hittar ett par fina argument till det. Där av ser jag ett fint värde i över 2,5 mål som jag tror det finns goda chanser till. Insatsen får ligga på medel!