ATP turneringen i Zagreb där inga riktigt stora spelare är med. Medelmåttiga tennis spelare gör upp om titeln och i den här matchen så är det namnet som styr oddset och vi måste testa det. Kika in!

  • Speltips – Berrer att vinna matchen
  • Liga – ATP Zagreb
  • Odds – 2.30 @ bwin
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 19.30

Här är det en gammal stor spelare som går in i andra rundan, Ljubicic som hade massiva problem att ta sig igenom första rundan emot Karol Beck, en tuff tre setare som fick skilja dom åt till slut. Berrer som startade lite segt men vann sedan enkelt i två raka set. Jag tycker oddsen är felsatta.

Ljubicic, den gamle kroaten som är bästa vän med Federer. Det är väll det som gör att han spelar tennis fortfarande, för att ha något gemensamt med sin polare. Han har ett vapen och det är sin serve och den stämde inte alls i första matchen mot Karol Beck som fick för många breakchanser men nervositeten tog tag i Beck och han sumpade det. Ljubicic gjorde alldeles för mycket misstag och såg inte ens engagerad ut.

Berrer den rutinerade vänsterhänte tysken som är svår att möta, jobbig. Han är snabb och ganska spelskicklig vilket jag tror missgynnar Ljubicic idag då han är otroligt seg i sidled och fram på nät. Jag tror att Berrer med sin mer tekniska spelstil kommer att få Ljubicic trött och sedan kommer han bara att slå ut sig. Berrer har nästan samma spelstil som Beck, bara att han är mycket bättre än Beck på den och det kommer att straffa Ljubicic.

Jag tror att Berrer kan ta det här i två raka set och jag förstår helt enkelt inte oddset i den här matchen och vi måste hugga på det innan det sjunker!

Lycka till!

/Lidde