Vi tar oss till Frankrike och Marseille för att titta in Ljubicic mot Beck. Ljubicic som börjar bli lite till åren och är seg som bara den på banan. Karol Beck imponerade på mig igår mot Paul-Henri Mathieu då han vann i en tre setare, väldigt starkt då Mathieu inte är någon lätt motståndare. Jag har hittat ett bra spel i denna matchen, kika in!

  • Speltips – Beck att vinna matchen
  • Liga – ATP Marseille
  • Odds – 3.00 @ bet365
  • Units – 4/10
  • Spelstopp – 20.00

 

Ivan Ljubicic. Giganten som börjar bli till åren. Han är en väldigt stor och orörlig spelare, han lever mest på sin serve där han gör rätt så mycket ess och får ganska mycket gratis poäng. Och sina kraftfulla grundslag. Men nu till åren har han börjat tappa ganska mycket, han gör otroligt mycket misstag och förlorar väldigt ofta mot rätt så dåliga spelare i första/andra omgången. Han spelade i första matchen mot Serra och där var han inte bra, han hade bara tur att Serra var sämre än han för dagen. Han gillar inte att möta folk som slår mycket sida till sida då han får röra sig på defensiven för det är där han svaghet ligger.

Karol Beck från Slovakien som imponerade på mig igår då han vann över Paul-Henri Mathieu i en tre setare. Han servade riktigt bra och hans grundslag satt hela matchen ut. Han spelar ganska mycket sida till sida Beck för att sedan när motståndaren lägger in en lite sämre defensiv boll så går han och smäller in den riktigt bra, vilket han utnyttjade igår. Han har som sagt en bra serve och sedan hans forehand kan han trycka till rätt så bra med ibland fast han är ganska liten så han har rätt bra kraft i den.

Beck vinner för att han är bättre nu, Ljubicic’s bäst före datum har gått ut och Beck ser sin chans att ta sig till tredje rundan. Han kommer att ta den.

Lycka till!

/Lidde