Liverpool med hela Anfield bakom sig bör klara av seriens sämsta bortalag. häng på!Liverpool – Wolves
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.96 @ Unibet
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Liverpool trivs ruskigt bra hemma på Anfield och det har blivit seger i de 4 senaste matcherna på deras hemmaplan. Man har bland annat slagit Chelsea med 2-0 och nu senast körde man över Aston Villa med 3-0. Man är försvarsstarka samtidigt som offensiven ofta funkar helt okej på Anfield. Nu väntar enkelt motstånd och man bör vinna komfortabelt!

Wolves ligger sist i Premier League och det mycket tack vare lagets spel på bortaplan som är under all kritik. Man har 0-1-7 som resultatrad och värt att veta är att den enda poängen man tagit kom i första omgången så man ståtar nu med 7 raka förluster. Riktigt illa och målskillnaden 5-17 gör att ett handicapspel är klart värt att testa här!

Liverpools skadeläge ljusnar hela tiden. Både Steven Gerrard och Daniel Agger kan nu gå för fullt igen och förväntas starta den här matchen. Notera även att både Carragher och Spearing har börjat träna med laget igen vilket innebär att kampen om platserna hårdnar och alla måste höja sig en nivå för att behålla sin plats i startelvan.

Wolves har inga nya bekymmer men man får klara sig utan Kevin Doyle, Jody Craddock, Michael Mancienne och Karl Henry.