Liverpool körde över Norwich senast i en match där Luis Suarez var huvudpersonen med sina 4 mål. Motståndarna West Ham stod för en riktigt usel insats när man förlorade borta mot svaga Crystal Palace med 1-0. I den här matchen har jag hittat ett spel som måste testas till ett högt odds!

Liverpool – West Ham
Spel: Luis Suarez gör minst 2 mål i matchen
Odds: 3.00 @ William Hill
Insats: 4/10
Spelstopp: 16.00

Liverpool stod för en riktig plattmatch i förr, förra omgången när man förlorade borta mot Hull med 3-1. Man ryckte dock upp sig rejält i senaste matchen när man på hemmaplan körde över Norwich med 5-1. Det är framförallt hemma på Anfield som laget trivs som bäst och 6 segrar på 7 matcher talar sitt tydliga språk. Nu har man dessutom 4 raka storsegrar i ryggen hemma på Anfield och det gör att laget spelar med ett enormt självförtroende för dagen. Det märktes inte minst senast mot Norwich där fantastiske målskytten Luis Suarez klev fram och satte 4 mål! Värt att nämna är att han gjort 2 mål eller fler i lagets 3 senaste hemmamatcher och det talar minst sagt för det här spelet!

Motståndarna West Ham dalar allt lägre i tabellen och befinner sig nu på 17e plats med 3 poäng ned till nedflyttningsplatserna. Senast spelade man en urviktig bortamatch mot Crystal Palace som dessutom är ett derby för lagen. Den matchen förlorades med 1-0 trots att man sett över hela matchen var det bättre laget vilket bör vara psykiskt påfrestande för laget. Man har överlag varit defensivt starka på bortaplan den här säsongen men i de två senaste matcherna har lagets defensiv varit ostabila då man har två raka bortaförluster mot svaga motstånd i Norwich (3-1) och nu senast Crystal Palace (1-0). Frågan är nu hur man skall ta sig an ett Liverpool som är ruskigt starka hemma på Anfield och som har en riktigt vass och formstark offensiv.

celwalls.com_3075
Suarez leder skytteligan i Premier League med sina
13 fullträffar den här säsongen. Ikväll gör han minst två till!

Liverpool har haft väldigt enkelt för de sämre lagen hemma på Anfield så här långt och det mesta talar för att man plockar tre poäng även i den här matchen. West Ham är inget extra i mina ögon och lyckas Liverpool få hål på dem här så tror jag det kan rinna iväg målmässigt även i den här matchen. Man har flera spelare i toppform för dagen och det förvånar mig inte om Luis Suarez ordnar segern helt på egen hand igen. Han anfallskollega Daniel Sturridge är fortsatt skadad och då måste Suarez kliva fram och stå för målproduktionen.

Kort summering:
Luis Suarez spelar med ett enormt självförtroende för dagen och hemma på Anfield öser han som sagt in mål. Han har gjort 2 mål eller fler i lagets tre senaste hemmamatcher och nu ställs man mot ett defensivt svagt West Ham som haft det jobbigt på resande fot den senaste tiden. Att vi får 3 gånger pengarna på att Suarez gör 2 mål eller fler i den här matchen känns oerhört generöst. Det vore nästan tjänstefel att inte testa det här spelet!