Kan något hota Liverpool just nu? Spelet är givet på kupongen idag. Häng med.

Liverpool – Tottenham
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.87 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-15 17:00

Pool som tillhör ett av ligans formstarkaste lag just nu kämpar vidare för att behålla den viktiga femteplatsen i tabellen vilket innebär Europaspel nästa säsong. Man kör bokstavligt talat över allt sitt motstånd för dagen och senast krossade man Fulham borta med 5-2. 17 gjorda mål på dom fem senaste, man är också fortsatt obesegrade på dom fem senaste med 4-1-0. Man ligger på femte plats två poäng före just Tottenham.

Tottenham har ett slitet lag, mycket tack vare att man gick så pass långt i Champions League som man gjorde. Laget har en dalande form i ligan och truppen är sliten och skadelistan lång. Senast föll man borta mot City med 1-0. 0-3-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man två poäng efter Liverpool på en sjätte plats. Chanserna att man ska lyckas inta femteplatsen är mycket små enligt mig.

Liverpool bör ha bra chans till full pott idag hemma mot ett slitet Tottenham som ser ut att få det fortsatt tungt i dom återstående matcherna denna säsong. Pool som är ruggigt formtoppade ser svårstoppade ut just nu och man kör över allt motstånd med sin härliga offensiv. Liverpool öser in mål i nästan varje match och sett till tidigare möten lagen emellan brukar det sluta med mycket mål, så tror jag att det blir även idag och över 2.5 lockar till spel. Liverpool kan på egen hand fixa överspelet och spelet åker med på kupongen.

Lycka till.