Spännande möte mellan två formstarka lag som radar upp fina insatser för dagen. Den här matchen blir säkerligen en väldigt jämn och spännande drabbning. Jag har hittat ett bra spel här som jag tror hårt på!


Liverpool – Tottenham

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 17.00

Liverpool åkte nyligen ur Europa League vilket innebär att det är full fokus på ligan som gäller nu där man ligger på en sjundeplats. Man har 5 poäng upp till Europa League platsen nu och 10 poäng upp till Champions League platserna så laget har mycket att spela för fortfarande! Lagets form är riktigt bra för dagen då man vunnit 3 raka matcher nu där man först krossade Swansea hemma med 5-0, sedan FC Zenit hemma med 3-1 i Europa League och nu senast krossade man Wigan på bortaplan med 4-0! Så lagets målform är riktigt vass för dagen vilket talar för mitt spel här. Nu möter man tuffare motstånd och då är chansen väldigt stor att man även släpper in ett mål.

Tottenham ser urstarka ut för dagen och man kan mycket väl utmana Liverpool om segern här. I veckan fullständigt krossade man Inter på sin hemmaplan i Europa League när man vann med 3-0! Man har vunnit 6 av lagets 7 senaste matcher nu och enda poängtappet kom på bortaplan mot Lyon i Europa League. Man imponerar rejält för dagen där Gareth Bale är den som imponerar mest i Tottenham. På bortaplan visar man ingen respekt för sitt motstånd och bortaformen är mycket bra då man har 7 raka matcher i Premier League/Europa League utan förlust varav 4 av dessa har slutat med seger. Värt att nämna är att Tottenham har spelat 21 tävlingsmatcher på bortaplan den här säsongen och man har gjort mål i 19 av dessa!


Luiz Suarez är stekhet för dagen med
6 mål på lagets 3 senaste matcher!

Liverpool har positiva nyheter här då anfallaren Daniel Sturridgde och försvararen Skrtel återigen är klara för spel efter skador.
Tottenham får tillbaka anfallaren Adebayour från skada här. Saknas gör fortsatt Kaboul och sen har man frågetecken för trion Aaron Lennon, Tom Huddlestone och Clint Dempsey.

Liverpool har som ni förstår fin form nu där lagets offensiv verkligen vaknat till liv igen och öser in mål. Tottenham också fin form och laget gör mycket mål för dagen och viktige Gareth Bale är i riktig storform för laget. Jag tror utan tvekan båda lagen gör mål i den här matchen och det mesta talar för att det blir en målexplosion!