Det kommer att bli intressant att följda dessa två lag denna säsong och premiärmatchen lockar till spel. Häng med.

Liverpool – Sunderland
Mitt tips: Pool -1
Insats: 7/10
Odds: 1.78 Pinnacle
Spelstopp: 2011-08-13 16:00

Liverpool har som så många andra lag roterat en del i laget och en del spelare har fått lämna och andra har tillkommit. Bland annat så gick Torres till Chelsea, Carroll och Suarez har tillkommit. Andra spelare som kommit in är Jordan Henderson, Charlie Adam och Stewart Downing. Dalglish har ett intressant lag att försöka vinna titeln med denna säsong. Gerrard förväntas saknas under första delen av säsongen.

Liverpool kommer att komma till start med en bra elva som kan tänkas se ut dom följer, Reina, Flanagan, Agger, Carragher, Aurelio, Henderson, Adam, Spearing, Downing, Suarez, Carroll.

Sunderland gjorde en bra säsong ifjol där man avslutade starkt och slutade på en tionde plats. Man hoppas kunna komma något högre denna säsong och har man investerat 16 miljoner pund för att stärka laget. Det ska bli intressant att se vad laget kan åstadkomma denna säsong.

John O´Sheas debut får vänta då han är skadad, målvakten Gordon saknar också.

Trolig startelva idag är, Mignolet, Bardsley, Ferdinand, Brown, Colback, Larsson, Cattermole, Gardner, Richardson, Gyan, Sessegnon.

Liverpool har en fin statistik på just Sunderland och med tanke på vilket lag man har bör detta sluta med vinst på hemmaplan i premiären, något annat är otänkbart. Sunderland har ett intressant lag och ser starka ut i år och visst kommer man att kunna bjuda på motstånd i sina matcher, dock får man nog åka hem med en förlust från premiären då jag tror att Pool blir ett nummer för stort. Pool -1 testas.

Lycka till.