Riktigt spännande match i afton och oddsen bjuder sannerligen in till spel. Häng med.

Liverpool – Manchester City
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 3.02 Pinnacle
Spelstopp: 2011-04-11 21:00

Visserligen producerar man och har vunnit en hel del matcher senaste tiden men det börjar synas nu att laget dras med skador och det finns inte mycket att fylla på med. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sjätte plats.

City kämpar vidare om Champions League spel och en vinst ikväll är av yttersta vikt då man ökar avståndet till jagande lag bakom vilket skulle betyda mycket. Man har blandade resultat från dom senaste matcherna, kanon insatser blandat med bottennapp. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en fjärde plats.

City krossade Sunderland senast med 5-0, Pool har fått med sig en del vinster men som sagt så börjar laget nu att påverkas av skadorna man dras med, City har sett piggare ut och har ett betydligare mer intakt lag och får nog ses som något starkare idag. Senast mötet lagen emellan slutade med vinst för City med 3-0, jag tror kanske inte vi får se dom siffrorna ikväll men jag tror faktiskt att City tar detta, oddsen på tvåan är för höga för att inte testa.

Lycka till.