Liverpool tar emot det formstarka Championship-gänget Brighton i denna cupmatch. Så även FA-cupen i det här fallet som alltid har varit stort i England och det har blivit anrika Liverpools mål då man, återigen, inte har något att hämta i ligaspelet samtidigt som man inte har något Europa-cupspel att bry sig om. Här ses man som stora favoriter men även här skippar jag 1×2-liren för att sikta in mig på ett annat intressant odds, häng med!

*Match: Liverpool-Brighton
*Spel: Luis Suarez, målskytt
*Odds: 1,90 @ Unibet
*Units: 4,5/10 units
*Spelstopp: 17.30 19/2

Vid väl valda tillfällen brukar jag sätta mina pengar på diverse målskyttar och idag går den största insatsen (brukar inte bli mer än medel för min del på den spelvarianten) på den kontroversielle Luis Suarez. Han kan vara helt fantastisk på planen men säsongen har kantats av skandaler och han har inte varit i balans, men oavsett vad man tycker om honom så är det en skicklig spelare med stort kunnande – iallafall med fötterna.

Enligt rapporter ska han komma till start, finns ingen anledning att vila honom även om han har misskött sig då han knappast har matchats flitigt i och med den långa avstängningen han hade. Laget (Liverpool) har inte matchats särskilt hårt heller sett till truppens storlek då det inte har blivit något mer än liga- och cupspel.

I dessa cupmatcher har en del underdogs en förmåga att stå emot relativt bra mot de större lagen, samtidigt som det är tydligt att detta Brighton inte har mött en forward av den kalibern som Pool’s nummer 7 bär på. Iallafall inte den här säsongen.

Relativt övertygad om att supportrarna på Anfield kommer ställa sig bakom sitt anfallsess och då tror jag att en inspirerad uruguayan kan hitta på väldigt mycket framåt – och varför då inte hamna i målprotokollet. Chanser bör det bli iallafall då hemmalaget lär ha mer att säga till om i den här matchen.

Det är knappt så att man får 1,90 på Luis Suarez som målskytt när Liverpool tar emot lag från de nedre regionerna av tabellen i Premier League, därför är jag något fundersam till hur decimalerna ligger till när man möter ett Championship-lag, och därav spelvärdet.

/Puyol