Liverpool ser starka ut och nyförvärvet Mario Balotelli var het i sin debut. Lossnar det rejält för honom här? Man ställs mot ett obesegrat Aston Villa som kommer med massor av självförtroende till den här matchen och det är aldrig enkelt att vinna mot ett sådant lag.

Liverpool – Aston Villa 
Spel: Under 3 mål i matchen
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 18.30

Liverpool har tagit 6 av 9 poäng på sin halvtuffa inledning av Premier League. Man inledde med en knapp seger hemma mot Southampton med 2-1 och det följdes upp av en tuff bortamatch mot Man City där man åkte på stryk med 3-1. Sedan stod man för en grym insats när man krossade Tottenham hemma med 3-0 senast. Nu väntar ett formstarkt Aston Villa men hemma på Anfield skall det inte vara något snack, Liverpool bör vinna det här. Man är ett betydligt bättre lag men lagets skadelista växer och det är sällan bra. Nu väntar hemmadebut för sylvasse Mario Balotelli men tror knappast han går ut och gör 2-3 mål här. Liverpool fick hem Daniel Sturridge, Emre Can och Joe Allen skadade från sina respektive landslagsuppehåll. Dessa spelare gör Glen Johnson, Martin Skrtel och Jon Flanagan sällskap på skadelistan. Jag tror Liverpool vinner matchen men det blir ingen ”walk in the park” utan man kommer få kämpa mot ett hårt krigande Aston Villa.

370px-Liverpool_FC.svg    aston-villa-logo

Aston Villa har överraskat många med sin inledning där man tagit 7 av 9 poäng. Man har dock inte mött särskilt tufft motstånd då man besegrat Stoke och Hull samt spelat 0-0 med Newcastle. I Ligacupen blev man på hemmaplan utslagna av Leyton Orient med 0-1 efter att roterat runt rejält i truppen. Nu har man en riktigt tuff match framför sig och det här blir utan tvekan lagets tuffaste match den här säsongen. Nu är det upp till bevis men visst har man förutsättningarna på sin sida då man ställs mot ett Liverpool som har många skador samt att man kommer till matchen med massor av självförtroende. Defensiven har imponerat och den lär prioriteras här ikväll! Aston Villa får klara sig utan Ron Vlaar och Jores Okore här.

Kort summering: 
Liverpool brukar vara ett målglatt gäng men 2 av lagets 3 matcher den här säsongen har gått under 3.5 mål i matchen. Aston Villa har varit rejält målsnåla den här säsongen och lagets samtliga fyra tävlingsmatcher har gått under 3.5 mål i matchen. Detta gör underspelet mycket spelvärt i mina ögon! Aston Villa kommer försöka täppa till bakåt och Liverpool kommer få kämpa hårt för att göra något mål här. Med tanke på att Liverpool blir tvungna att rotera runt lite i truppen så tror jag lagets offensiv kommer bli lidande här. Aston Villa kommer fyllda av självförtroende här och man bör prioritera defensiven här. Man lär bli en tuff nöt för Liverpool att knäcka. Underspelet känns sunt!