Svenskparet Lindstedt/Brunström går in för att möta det serbiska paret Djokovic/Troicki som hålls som stora favoriter vilket jag anser är fel. Svenskarna har bättre chans än oddsen säger och vi måste bara ta detta!

  • Matchen: Lindstedt/Brunström – Djokovic/Troicki
  • Liga: OS i London
  • Speltips: Lindstedt/Brunström att vinna matchen
  • Odds: 2.87 @ bet365
  • Units: 1/5
  • Spelstopp: 12.30

Robert Lindstedt och Johan Brunström går idag in för att göra det svenska folket stolta då dom entrar OS och Wimbledon banorna. Att OS spelas på gräs är bara positivt, både för Johan och Robert då båda har en väldigt bra serve och helt enkelt gillar det gröna gräset. Lindstedt är en av världens bästa dubbelspelare och Johan är på uppgång, bigtime. Dom har spelat en match ihop förut och det var i Davis Cup emot Serbien i Serbien där dom vann över Tipsarevid/Zimonjic vilket är en bättre motståndare än Djokovic/Troicki som dom ska möta idag.

Novak Djokovic och Viktor Troicki ifrån Serbien är spelare som håller stor klass inom singel spelet men just i det snabba volleyspelet så brister det lite i deras kunnande. Djokovic är inte någon superb dubbelspelare, han skulle säkert kunna bli men han vill nog inte lägga ner tid på det. Han är en av världens bästa returnerare dock.. Troicki är en otroligt ojämn spelare men med en bra serve, han brukar spela dubbel ibland men inte ofta och jag tror att båda fokuserar på singel turneringen.

Jag tycker att oddset är väldigt för högt jämfört med vad det ska vara och just därför rör jag detta spelet med en unit.

Lycka till!

/Lidde