Intressant match där båda lagen har förutsättningar att ta hem segern idag. Mycket talar för att det blir mål vilket talar för mitt spel.

Match: Lincoln – Alfreton Town
Spel: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.67 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 7/1 20:45

Lincoln gjorde en riktigt bra match senast när man lyckades ta poäng av Luton som toppar tabellen. Man har plockat en del poäng i dom senaste matcherna men ingen fullpoängare på dom fem senaste med 0-3-2 totalt och i tabellen återfinns man på en 18 plats. Förmodligen startar Simpson med samma elva som sist, Rowe missar även denna match och Dixon är tillbaka på bänken efter avstängning i senaste. Power har fortfarande två matcher kvar på sin avstängning innan han är aktuell för spel igen.

fotbolls-match

Alfreton åkte på första förlusten efter fyra raka vinster senast borta mot Barnet med 1-0. Stora investeringar gjordes i laget under sommaren och har gett resultat. Man ligger 3 i tabellen och laget har god chans att sluta på play-off plats denna säsong. 4-0-1 på dom fem senaste och 5-0-9 borta denna säsong. Inga nyheter i laget i övrigt.

Tidigare möten dessa lag emellan har varit jämna och man brukar nästan vinna varannan gång. Alfreton har en riktigt fin dagsform trots förlusten senaste och ska inte räknas bort trots bortaplan. Man gör också mycket mål och oftast i varje match.

Lincoln har inte lyckats göra mål i någon av dom senaste hemmamatcherna och fansen vill nog se mål inom kort vilket jag också tror dom kommer att få. Man visade i senaste matchen hemma mot Luton att man är ett lag att räkna med.

Båda lagen att göra mål i denna match är utan tvekan det bästa spelet, det är bara en tidsfråga innan Lincoln kommer igång med att göra mål hemma. Alfreton har en fin målform och jag är övertygad om att man kommer att göra minst ett mål här ikväll.