Båda lagen spelade cup i veckan och risken är stor att vi får se en tråkig och tight match med delad pott och få mål.

Match: Lille – Reims
Spel: Under 2.5
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 12/1 21:00

Lille har gjort det riktigt bra denna säsong och man är också med i toppen och slåss på en 3 plats i tabellen endast 4 poäng efter PSG. Man spelade cup tidigare i veckan och vann mot Amiens med 3-1, man är obesegrade på dom tre senaste matcherna inklusive cup-matchen. Mycket fina 8-0-1 hemma denna säsong vilket gör dom till näst bästa hemmalaget denna säsong.

Reims ligger på en 8 plats i tabellen och har endast 4 poäng upp till fjärde platsen. Man förlorade sin cup-match tidigare i veckan mot Marseilles med 2-0. Reims har inte lyckats att vinna någon av sina tre bortamatcher. 3-1-1 på dom fem senaste matcherna i ligan.

lille-ligue1

Lille släpper inte in många mål och man gör inte heller överdrivet mycket mål själva heller i ligan, man är på det viset ett tight lag. Reims har några matcher bakom sig med mycket mål gjorda och många mål insläppta mot just målglada lag, man brukar dock vara bra på att stänga igen när man möter tighta lag. Tillsammans har man ett målsnitt på 2.33 på dom 12 senaste matcherna, totalt hela säsongen tillsammans har man ett snitt på 1.95. Båda lagen spelade cup i veckan, Lille är ett tight lag och en 1-0 vinst skulle inte förvåna, Reims är nog mer än nöjda med delad poäng och 0-0 eller 1-1 vilket inte skulle vara otroligt om man lyckades med. Under 2.5 känns som ett riktigt bra spel i denna match, franska ligan brukar kunna vara riktigt målsnål och tråkig.