Toppen mot botten här och jag har saken klar för mig och kliver in rejält!

Lille – Nice
Mitt tips: Lille -1, -1.5 (Asian Handicap)
Odds: 2.01 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.00

Lille är nu uppe i 16 raka matcher utan att ha förlorat och formen är verkligen på topp för Lille som ligger på tredjeplats i tabellen. Hemmaformen är mycket bra den också och man har resultatraden 5-3-1 denna säsongen och 16-8 i målskillnad. Man har vunnit 4 av sina 5 senaste hemmamatcher med 2 mål eller fler och bland dessa segrarna hittar vi motståndare som bortastarka Rennes och topplaget Lyon. Nu ställs man mot Nice som är seriens sämsta bortalag och som ligger långt ned i bottenträsket. Det enda som talar emot Lille och mitt spel här är underskattning men det oroar jag mig inte för då Lille kört över bottenlagen Dijon och Brest i de två senaste matcherna.

Nice är som sagt odugliga på bortaplan och man har bara skrapat ihop 1 poäng på sina 8 matcher på bortaplan den här säsongen. Målskillnaden 3-11 är heller inget som imponerar och nu ställs man mot ett av seriens starkaste lag och då bör man få stora bekymmer… Eftersom man inte släpper inte överdrivet mycket mål så väljer jag att fegspela lite med asian handicap istället för det raka handikappet. Över 2 gånger pengarna är ändå ett helt okej odds att lira i mina ögon.

Det här är sista matchen inför uppehållet och Lille måste vinna denna typen av matcher för att haka på i toppstriden och jag tror man kommer rejält motiverade till den här matchen och jag tror på 3 tämligen enkla poäng ikväll…