Ett alldeles utmärkt tillfälle för Leyton Orient att vända på den negativa trend man haft senaste tiden då man möter ett Stevenage med fyra raka bortaförluster. Har svårt att se hur Stevenage ska kunna hitta på något i denna match då Leyton känns på gång efter senaste matchen.

Match: Leyton Orient – Stevenage
Spel: Leyton
Odds: 1.70 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 18/2 20:45

Leyton Orient har tappat i form dom senaste matcherna och innan senaste matchen hade man tre raka förluster mot Rotherham, Peterborough och Bristol City. I senaste matchen mötte man Preston borta som också ligger och krigar på play-off plats och Leyton Orient tog en viktig poäng i den matchen då den slutade 1-1. I tabellen ligger man på 3:e platsen, man har tre poäng upp till Wolves på andra platsen och visst är siktet inställt på direktuppflyttning, men då måste man hitta formen igen. Hemma denna säsong har man spelat 8-2-4 vilket är helt okej och fina 28/15 i mål. Elliot Omozusi saknas nu för tredje matchen i rad, Eldin Jakupovic är tillbaka i målet. I övrigt inget nytt i laget.

leyton123

Stevenage förlorade i senaste matchen mot Rotherham med 2-1 borta vilket var väntat. Stevenage som endast har två vinster på dom senaste elva matcherna har det tungt som sista lag i tabellen, man har nu 2-0-3 på dom fem senaste. Det finns inte direkt så mycket tid kvar till att vända denna situation man satt sig i och tyvärr så lär man nog inte spela i League One nästa säsong. Borta denna säsong har man haft det tungt och har nu fått ihop 3-2-10 och 13/28 i mål. Dom fyra allra senaste bortamatcherna har alla slutat i förlust och laget kan förvänta sig ytterligare en svår och tuff bortamatch nu. Graham Westley Stevenage tränare kan välja fritt när han tar ut laget då man inte har några större problem just nu.

Leyton Orient har haft en dalande form senaste tiden, men man tog en mycket viktig poäng i senaste matchen och vändningen kan komma för laget i denna match. Hemma denna säsong har man spelat riktigt bra och med tanke på dagens motstånd får man se detta som den stora chansen att vända på saker och ting och hitta tillbaka igen och komma in i fighten igen om direktuppflyttning. När det stämmer kan Leyton Orient vinna detta med två eller fler mål men jag tänker inte chansa på något handikapp i denna match utan spelar den raka ettan.