Leyton Orient har nu två raka förluster och vill man inte tappa mer mark i toppen får man se till att börja vinna igen nu. Bristol City har inte visat mycket till form denna säsong och det har bara sett värre och värre ut senaste veckorna. Man ska nog kunna trolla för att lyckas hitta på något mot Leyton Orient i denna match.

Match: Leyton Orient – Bristol City
Spel: Leyton Orient
Odds: 1.85 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 11/2 20:45

Leyton Orient kommer från två raka förluster i ligan mot topp-6 placerade lag. Först förlorade man mot Rotherham med 2-1 borta och i senaste matchen förlorade man hemma mot Peterborough med 2-1, innan det hade man tre raka segrar i ligan. Detta har gjort att man tappat ledningen i tabellen och ligger nu på en tredje plats tre poäng bakom Brentford som numer leder ligan och en poäng upp till Wolves som innehar andra platsen. Första platsen i tabellen har luftats flitigt senaste tiden och det är fortsatt ett mycket öppet lopp mellan Leyton Orient, Wolves och Brentford när det kommer till dom två första platserna i tabellen. Leyton Orient har fina 8-2-3 hemma denna säsong och har gjort 27/12 i mål. Elliot Omozusi är skadad och kommer inte att spela i denna match.

leytonori

Bristol City tog en mycket viktig poäng i mötet borta mot Oldham i senaste matchen, en match som slutade 1-1, det stod 1-1 redan i den tionde minuten ett resultat som alltså stod sig matchen ut. Dock har det sett allt annat än bra ut för Bristol City senaste tiden och man har endast vinst på dom sju senaste försöken i ligan. I tabellen ligger man trea från slutet och tre poäng fattas för att ta sig ovanför strecket. 1-1-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 1-7-6, målmässigt har det sett lite bättre ut iallafall när det kommer till gjorda mål och man har fått ihop 20/26. Man har dessutom släppt in mål i sina samtliga bortamatcher denna säsong. Trenden inför dagens match är också riktigt dyster då man åkt på stryk mot dom flesta topp-6 lag denna säsong. Marvin Elliot är borta efter hjärnskakning i senaste matchen.

Formen, statistiken, trenderna ja allt talar sitt tydliga språk inför denna match, vill Leyton Orient vinna ja då gör man nog också det, och med tanke på läget i tabellen har man nog heller inte mycket till val då man måste plocka full pott i matcher som denna om man ska vara med och slåss i toppen. Bristol har tyvärr inte mycket att hämta i denna match och det ska nog mycket till för att man ska lyckas vakna just nu då inte mycket stämt hittills. Leyton Orient har spelat alldeles för bra hemma denna säsong för att släppa något mot ett lag som endast har en vinst på bortaplan denna säsong. Ettan står sig bra och spelas.