Jesse Levine emot Sam Querrey i Aucklands ATP turnering. Querrey visade grym form igår mot Rochus och Levine fick spela emot en kass Baker.

  • Matchen – Jesse Levine v Sam Querrey
  • Speltips – Querrey att vinna med 2-0 i set
  • Odds – 1.81 @ Pinnacle Sports
  • Units – 3/5
  • Spelstopp – 01.20
Jesse Levine ifrån numera Kanada är en spelare som har kommit fram mera nu när han har blivit lite äldre dock så är jag inte så imponerad. Han har alltid haft det svårt mot folk som har spelat med större kraft i grundslagen och en grym serve. Han vill helst spela ett långsamt spel som han sedan kan växla tempo med sin forehand men eftersom det hela tiden ligger och är hårda grundslag nu så blir det tufft för han. Jesse har en helt okej första serve men den andra sviktar och där kommer Querrey att hugga direkt och jag tror att Levine kommer bli breakad rätt ofta i denna matchen.
Sam Querrey ifrån Usa är en spelare som hade ett otroligt tufft år för två år sedan då han var och harvade i challenger touren och tom där var han en medelmåttig spelare men nu har han kommit tillbaka och enligt mig kanske starkare och bättre än någonsin. Han har en galen första serve (18 serve ess igår och endast två förlorade bollar i den) som han visade emot Rochus igår som han krossade vilket är väldigt starkt då detta är Rochus favorit turnering på året med Newport och gör alltid bra turneringar här, han vann tom förra året. Querrey visade form och spelglädje och jag tror han känner att han har mycket poäng att hämta i denna turneringen och han lär gå all-in för att vinna den inför Australian Open.
Med sina grundslag och servar tror jag Querrey blir alldeles för svår för Jesse Levine inatt, Sam kommer slå hårt och Levine lär inte hänga med i svängarna.
Lycka till!
/Lidde
-Twitter-
@spelaspelse
@gurujebba