Toppmöte i Bundesliga mellan ett hemmastarkt Leverkusen och ett skakat Bayern München. Till den här matchen väljer Bayern att vila flera trötta spelare… Jag har hittat ett spel som känns troligt här.


Leverkusen – Bayern München
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.30

Leverkusen blandar och ger i sina prestationer men på hemmaplan har man sett väldigt starka och stabila ut. Man har 9-2-1 som resultatrad och fina 25-11 i målskillnad. Nu ställs man mot seriens bästa lag och det lär bli en riktig utmaning för laget. Man gjort mål i samtliga hemmamatcher den här säsongen och jag tror inte det blir något undantag ikväll även om det Bayern som står för motståndet. Man har publiken i ryggen och självförtroendet på hemmaplan är riktigt stor hos laget. Man kanske inte vinner matchen men man ska ha väldigt goda chanser att göra mål i matchen!

Bayern åkte på stryk i veckan mot Arsenal i Champions League med 0-2. Man var dock det bättre laget men fick inte in bollen och det märktes tydligt att saknaden av Ribery och Schweinsteiger var stor hos laget. Dessa spelare är med här igen och då blir man återigen väldigt vassa. Det var första förlusten på väldigt länge för laget som hade en enorm segersvit inför den matchen. Hemma i Bundesliga har man 21-3-1 som resultatrad sett över hela säsongen och det är faktiskt bortaspelet som fungerat bäst för laget då man har 11-1-0 som resultatrad och fantastiska 28-1 i målskillnad på dessa matcherna. Nu ställs man dock inför en av säsongen tuffaste uppgifter och då tror jag man kommer släppa in minst en boll…

Arjen Robben snurrar upp Leverkusen försvaret
och gör minst 1 mål ikväll?

Bayern gör mål i stort sett i alla lagets matcher då man oftast för spelet och skapar mängder av chanser. Senast mot Arsenal när man förlorade med 0-2 skapade man massvis av chanser men man lyckades inte få in bollen. Nu lär man vara sugna på revansch och flera spelare i laget lär vara ruskigt sugna på att sänka Leverkusen här!

Leverkusen får tillbaka försvararen Philipp Wollscheid från avstängning här.
Bayern har inga skador att oroa sig över men efter tufft matchande så väljer tränaren att ställa över flera viktiga spelare i den här matchen! De som kommer få vila är Ribery, Lahm, Müller och Mandzukic som alla är otroligt viktiga spelare för Bayern. In på dessa positioner kommer Arjen Robben, Rafinha, Shaqiri och på anfallsplatsen är det oklart vem av Mario Gomez och Claudio Pizarro som startar. Men som ni ser så är det riktigt vassa spelare som kommer in då Bayern har en helt enormt bra bredd i sin trupp!