En del Europa League matcher på menyn idag och det är en del som ska avgöras idag. Häng med.

Leverkusen – Atlético Madrid
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.17 188Bet
Spelstopp: 2010-12-16 19:00

Leverkusen har gått riktigt bra i Europa League denna säsong och är redan klara för nästa omgång då man toppar grupp B och är också obesegrade hittills i gruppspelet. Senast vann man med 1-0 borta mot Rosenborg och till dagens match har tränaren sagt till fansen att man går in på plan för att vinna och kommer inte att vika ner sig bara för att man är klar för nästa omgång.

Atlético Madrid ligger på tredje plats i gruppen på lika många poäng som Aris men med sämre målskillnad, Madrid måste således gå för seger för att vara säkra. Laget har dock inte gått så bra i Europa League och man tycker att laget kunde ha gjort bättre ifrån sig.

Båda lagen kan mönstra i stort sett intakta och båda lagen ser ut att gå in i denna match med 100%. Trots att Leverkusen är klara tror jag att Madrid får det svårt, Leverkusen är inte lätta att slå och defenitivt inte på hemmaplan. Senaste mötet i början på december lagen emellan slutade 1-1, jag tror vi får se något liknande och tror på en jämn match där underspelet är givet.

Lycka till.