Estadio Ciutat De Valencia står som spelplats för kvällen enda match i la liga där ett nedflyttningshotat Zaragoza gästar ett formsvagt Levante. Gästerna måste framåt här och jag tror det gynnar mitt spel i matchen.

  • Match: Levante – Zaragoza
  • Spel: båda lagen gör mål
  • Odds: 1,83 @ unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Levante är ligans formsvagaste lag för tillfället och har på de fem senaste matcherna bara lyckats spela in en poäng, den togs i senaste ligamatchen då man spelade 1-1 borta mot Mallorca. Men jag tycker inte man förtjänade några poäng då Mallorca var det klart bättre laget och skapade en hel del chanser mot ett virrigt försvar hos Levante, men nu är man på hemmagräs och här har man varit starka under säsongen och plockat merparten av sina poäng. Målskyttet har inte varit strålande på slutet och man har det även ganska fattigt framåt i planen, men nu stöter man på ett Zaragoza som måste satsa framåt och då tror jag även vi får se ett hemmamål ikväll.

Saknas hos Levante gör skadade Juanfran samt Barkero, även frågetecken för Lell och Ruben Garcia som dras med småskavanker.

Zaragoza ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket tack vara två raka segrar i de senaste matcherna. Men faran är långt ifrån över och man kommer tvingas plocka ett par segrar till för att kunna säkra ett nytt kontrakt. Och man har goda möjligheter till vinst ikväll samt i nästa omgång då man möter Athletic Bilbao på hemmagräs, men i de två avslutande matcherna mot Betis samt Atlético tror jag man kommer få det väldigt jobbigt. Det innebär att jag tror man kommer gå för vinst här vilket gör att spelet kommer öppna upp sig.

Bortalaget har dessutom två defensiva avbräck i Sapunaru samt Movilla som är avstängda här, saknas gör även skadade Edu Oriol och Lanzaro.


Levante har absolut inget att spela för men efter snack om en läggmatch hemma mot Deportivo så tror jag att man kommer anstränga sig lite extra inför hemmafansen idag så det inte blir ytterligare misstankar. Zaragoza måste framåt och det kommer drabba deras redan dåliga defensiv. Båda lagen gör mål spelas därför med en insats strax under medel.

Testar även Apoño (bilden) som målskytt i matchen till fina 5,25 @ unibet – 0,5/10 units.

Han tar nästan samtliga frisparkar i närheten av straffområdet och även straffsparkarna har han första tjing på. 9 mål på 25 matcher den här säsongen innebär att oddset är väldigt lockande, han nätade dessutom två gånger om i senaste 3-0 vinsten mot Rayo.

/e@sy