Det är dags för derby i Valencia-regionen när Levante gästas av Villarreal. Har hittat två fina spel som jag går in på, då ena laget saknar två viktiga kuggar. Häng på!

  • Match: Levante – Villarreal
  • Spel: Levante
  • Odds: 2.50 @ bet365
  • Units: 7,5/10
  • Spelstopp: 12:00

Levante har spelat hyfsat bra på slutet, men man hindrades att ta sin tredje raka seger när man fick stryk mot Malaga senast. 1-0 slutade matchen där och det är väl egentligen inte så mycket att orda om, det är inte många lag som åker till solkusten och hämtar hem poäng. Nu har man en mer passande uppgift framför sig och man är normalt sett mycket starka på hemmagräs än vad man är på resande fot.

Man har för ovanlighetens skull inte en massa skador, endast långtidsskadade Juanlu missar denna match.

Villarreal fortsätter sin kräftgång och fick senast stryk mot Getafe på hemmagräs med 1-2, detta trots att man blev tilldömda två straffsparkar i matchen. Det offensiva spelet ser stundtals riktigt bra ut och man tar sig till en del lägen, men det defensiva arbetet är under all kritik. På de fyra senaste matcherna har man släppt in hela tio mål, och det säger väl allt om försvarsarbetet. Man ser inte alls samspelta ut i backlinjen och agerar allt som oftast väldigt yrt.

Till dagens match får man klara sig utan sin bästa spelare, Borja Valero, som antagligen är skadad då han inte finns med i truppen. Lägg därtill att Cani missar matchen. Två tunga avbräck för Villarreal!


Villarreal har det tillräckligt jobbigt redan och inte blir det bättre när man kommer till spel utan Borja Valero och Cani. Känner att Levante är hetare för dagen och ser deras chanser att vinna som goda. Spelas till ganska hög insats.

Spelar även 5/10 units på över 2,5 mål, finns till 2.07 hos bet365

Båda lagen tenderar till att hamna i målkalas och Villarreal har dessutom sex raka matcher över linan 2,5 mål.

/e@sy