Returmöte i cupen och Levante har tre mål att hämta in på Valencia, något som givetvis blir riktigt tufft. Men man kommer iallafall ge det en chans och satsa framåt, något som borde passa Valencia som handen i handsken. Har en del spel här som jag tycker känns vettiga. Läs mer!

  • Match: Levante – Valencia
  • Spel: Valencia (1×2)
  • Odds: 2.15
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21.00

Levante går kräftgång i ligan just nu och fick bara med sig ett kryss i senaste matchen mot jumbon Zaragoza. Anledningen till denna dåliga period är ganska solklar i mina ögon. Man har skador på spelare som Valdo, Juanlu och Barkero, tre herrar som betyder oerhört mycket för Levantes offensiv. Jag tror själv att man gett upp avancemanget i cupen även fast man givetvis talar om att gå för fullt. Man verkar även ställa över den giftiga anfallaren Kone till dagens returmöte, då han inte ens finns med i truppen. Levante har inte gjort mål på de tre senaste ligamatcherna och jag tror inte på islossning ikväll när man dessutom ställer över Kone.

Valencia spelade verkligen ut Levante i senaste mötet och formen verkar vara på gång nu. Senast i ligan gjorde Soldado ett sent ledningsmål mot Osasuna som många trodde skulle bli matchavgörande, men Osasuna var ofina nog att kvittera på tilläggstid så Valencia  fick vända hem med en poäng. Som jag skrivit förut har man en ruggigt bred och jämn trupp, så vilka man än väljer till dagens match så är man slagkraftiga. Tränare Emery vill inte ha några överraskningar ikväll, så enligt spansk media förväntas han ställa upp med både Soldado och Jonas framåt, ett anfall som är riktigt giftigt.

————————————————————————————-

Valencia är det bättre laget utav dessa två oavsett vilka spelare man ställer på planen. När dessutom Levante saknar många viktiga spelare så ger jag Valencia goda chanser att vinna detta. Detta möte må vara så gott som avgjort, men det finns väldigt många spelare i Valencia som är i behov av att visa upp sig från en bra sida. Spelar till medelinsats då det trots allt inte är blodigaste allvar i denna match.

Testar även två andra spel i matchen:

Jonas Oliveira gör mål, 3.70 @ betsson, 1/10 units

Roberto Soldado gör mål, 2.75 @ betsson, 1/10

Två spelare med bra form som kommer få lägen om dom spelar ikväll. Som vanligt är det pengarna tillbaka om spelarna ifråga inte kommer till start.

Matchen tv-sänds på tv4sport med start 21.25

/e@sy