Real Madrid vann hemma med hela 8-0 senast lagen möttes den 22 December. Blir det något liknande även denna gång?

 

  • Match: Levante – Real Madrid (Cupmatch)
  • Tips: Real Madrid -1
  • Odds: 2,53 @ Betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 2010-01-06 22.00

 

Levantes form pekar nedåt och laget har nu inte vunnit sedan den 4 December förra året. Formen är 1-1-3 på de fem senaste matcherna och jag tror att det skall mycket till för att dom skall kunna rubba Real Madrid här. Levante spelade en tuff match i helgen borta mot Barcelona, förlust 1-2, och frågan är hur motiverade spelarna  är till den här matchen med tanke på 0-8 förlusten i det första mötet. Det enda som talar för hemmalaget här är att dom vill återupprätta hedern ifrån den matchen. Varken spelarna eller fansen tror nog inte att Levante skall kunna vända det här underläget. Med det i bakhuvudet på spelarna så tror jag att dom, trots hemmaplan, får det svårt här ikväll.

Real Madrids form är desto bättre och laget har nu sex raka vinster på de senaste sex matcherna. I fyra av dom vinsterna har dom dessutom lyckats vinna med 2 mål eller fler. När lagen möttes senast hade firma C. Ronaldo-Benzema lekstuga med hela 6 mål tillsammans, 3 mål var. Till den här matchen kommer självklart Real Madrid med ett reservbetonat lag, men det är inget som skall underskattas. C. Ronaldo är en av några som saknas men med i truppen finns bl.a. spelare som Ramos, Kaka, Pepe, Gago, Khedira, Diarra, Carvalho, Pedro Leon och Benzema. Lägg därtill några spelsugna ungdomar och reserver som vill visa vad dom går för i den här matchen.

Oddset är förvånsvärt bra och spelas men med måttlig insats. Det är svårt att sia om hur mycket lagen kommer att satsa i den här matchen och därför bör insatsen sänkas något. Mourinho har dock sagt att dom inte kommer att ställa ut skorna här och det räcker för mig.

Lycka till!

//Josef