Intressant kvällsmatch i la liga där Real Madrid gästar Levante. ”Marängerna” som har en del skadebekymmer kommer nog inte få en lätt resa ikväll mot ett hemmastarkt Levante.

  • Match: Levante – Real Madrid
  • Spel: Levante +1
  • Odds: 3,30 @ unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Levante placerar sig på en sjätteplats i tabellen och är inne i en riktigt fin formkurva för tillfället. Obesegrade i fyra raka ligamatcher och dessutom vet man inte hur det känns att förlora hemma på Ciutat de València denna säsong. På hemmagräset i ligan så har man fyra vinster och ett kryss på sina fem matcher hittills, så det är inget lag som Real Madrid kommer åka och bolla runt med hur som helst. Faktum är att Levante inte förlorat på hemmagräset sedan 14:e April då Barcelona var här på besök. Det var en riktigt tajt match som Barcelona lyckades vända efter underläge, så man har visat att man kan spela bra mot topplagen här. Mot Real Madrid vann man dessutom det här mötet förra säsongen med 1-0. Man har ett spännande lag med en spjutspets i Martins som sprintar förbi vem som helst om han får rätt boll.

Man får tillbaka två viktiga spelare i El Zhar och Juanfran här och har bara Dudka och Gekas på skadelistan, vilket inte är några större avbräck.

Får Martins dra några volter ikväll?

Real Madrid har klättrat upp till plats tre i ligan och skuggar nu Atlético och Barcelona som ligger framför. Man var ut i veckan och spelade en tuff Champions League match mot Dortmund som slutade 2-2. Och till skillnad från Levante som också hade europaspel i veckan så vilade inte Real Madrid några spelare i den matchen, utan man gick för fullt och hade bästa laget på planen. Dessutom fick man en väldigt jobbig skada i Higuain som inte kommer till start här ikväll. I vanliga fall så kanske det inte hade varit så tungt men när nu även Benzema saknas så är det lite oroande för bortalaget. Det blir förmodligen så att att Callejon går in och tar Ronaldos vinge samtidigt som portugisen flyttas upp som spjutspets.

I övrigt så har man Coentrao tillbaka men han förväntas starta på bänken ikväll. Förutom Benzema och Higuain saknas även Khedira och Marcelo.


Jag tror Real Madrid hade fått en relativt tuff match här med ordinarie elva, och när man nu saknar både Higuain och Benzema så tycker jag att det här spelet är väldigt intressant och jag tror Levante fixar minst ett kryss här.

Måste även testa raka ettan med 1,5/10 units till skyhöga 10,45 hos pinnacle, helt klart spelvärt!

/e@sy