Levante har greppet om en europaplats just nu men det krävs nog ett par vinster till för att säkra den. Granada har åtta poäng ner till nedflyttningsstrecket och kommer förmodligen spela kvar i primera division nästa säsong. Tycker mig hittat ett fint spel till ett vettigt odds här!

  • Match: Levante – Granada
  • Spel: Levante över 1,5 mål
  • Odds: 1.83 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Levante har gjort en grym säsong hittills och vi hittar laget på en stabil femteplats i nuläget. Man har faktiskt chansen på en CL-plats än, men det finns också goda möjligheter till att allt skiter sig om man inte plockar ytterligare ett par vinster i de fyra återstående omgångarna. Därför borde alltså motivationen vara på topp och jag tror Granada kommer få en väldigt jobbig kväll här. Formen är väl kanske inte den bästa om man ser till de senaste tre matcherna då man skrapat ihop två förluster och ett kryss. Men man har i de två senaste matcherna mött tufft motstånd i form av Barcelona och Sevilla, så lite ursäktade är man allt. Någon som är glödhet i Levante är anfallaren Arouna Koné som gjort mål i 4 av sina 5 senaste matcher.

Saknas i Levante gör sedan tidigare Del Horno, annars verkar man ställa upp med samma trupp som senast mot Sevilla.

Inte alls omöjligt att vi ser Koné i målprotokollet.

Granada tog en mycket viktig seger senast då man besegrade Getafe på hemmagräs med 1-0. Denna vinst betyder alltså att man nu har ett 8 poängs avstånd till Gijon på nedflyttningsplats, något som man inte kommer släppa på de fyra återstående omgångarna. Bortaspelet hos Granada har varit allt annat än godkänt under säsongen och är en av anledningarna till att man harvar nere i botten, statistiken 4-1-12 på resande fot är verkligen inte smickrande. Dessutom så snittar man nästan exakt 2 mål insläppta/match på bortagräs, och jag tror det snittet håller i sig här.

Bortalaget saknar Yebda, Diakhate, Roberto och Rico, även frågetecken för Uche och Mainz.


Levante är helt klart det bättre laget och borde även ha lite större motivation här. Granada är så gott som klara för en ny säsong i högstaligan och detta är givetvis något som spelarna känner av.

Måste såklart även spela Koné som målskytt, 3 ggr pengarna erbjuder unibet idag – 2/10 units

/e@sy