Levante och Granada drabbar samman på Ciutat de València under lördagen och en oavgjort resultat borde inte vara av intresse för dessa bottenlag. Det lär innebära full fart framåt och jag tycker vi erbjuds ett mycket intressant odds för överspelet.

  • Match: Levante – Granada
  • Spel: över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 18:15

Levante har inte haft någon trevlig säsong hittills och placerar sig just nu som nästjumbo i tabellen, på endast 11 inspelade poäng. Orsaken till detta är ett mycket svagt målskytte, då laget endast gjort 11 mål framåt hittills. Men chanser tycker jag inte saknas då Levante anfaller på ganska bred front i sina matcher, framförallt på hemmaplan. Laget stod för en bra insats mot Espanyol (1-1) i senaste omgången och även gången innan det hemma mot Betis (0-1), men får alltså bara med sig en poäng. Nu är det en riktigt viktig match när en bottenkollega kommer besök och vi kan räkna med att Levante kommer gå hårt för tre poäng här. Framåt har man ändå en mycket intressant herre i Deyverson som skapar chanser match efter match, vilket han även kommer göra mot ett defensivt svagt Granada. Frågan är hur Levante står sig när Granada sticker iväg på kontringar, vilket gästerna är riktigt bra på.
Defensiva bekymmer hos hemmalaget där vi idag stryker skadade försvarstrion Nikos, Lopez och Trujillo. Även kaptenen och försvarsgeneralen Juanfran är borta på grund av en avstängning, vilket är ett hårt avbräck.

levante_200x200granada_200x200

Granada har precis som Levante haft en svag säsong hittills och placerar sig på en 18:e plats i tabellen. Precis som hos Levante är det också ett svagt målskytte som placerar Granada i botten av tabellen, men inte heller här saknas det chanser i matcherna. Granada har haft utmärkta tillfällen att stänga matcher vid en ledning men inte lyckats, och istället åkt på ett baklängesmål. Det finns en otroligt bredd i det offensiva hos laget med spelare som El-Arabi, Success, Penaranda, Rochina och Ibanez, men man saknar en ordentlig målskytt för att vinna sina matcher verkar det som. Granada trivs på bortagräs och det har blivit en del målglada historier på resande fot den senaste tiden. Kikar vi fyra bortamatcher tillbaka så har det snittat nästan fyra mål per match.
Vi har även ett par defensiva avbräck hos gästerna där vi stryker backarna Doria, Lopes och defensiva mittfältaren Rene Krhin. Inte heller Piti ser ut att komma till spel.


Två lag med en utsatt tabellposition innebär att varken Levante eller Granada kan vara nöjda med ett oavgjort resultat här. Det borde innebära vilda västern ute på gräset och sedan återstår det bara att trycka in bollen i mål. Gillar oddset vi får på över 2 mål (goal line) i matchen och trycker in en tyngre insats!

/e@sy