Väldigt tuff bortamatch för Barcelona ikväll då man gästar Levante. Gästerna har CL-match i veckan men måste samtidigt vinna här för att drömmen om ligaguld ska leva kvar. Har hittat ett intressant spel till ett mycket fint odds här.

  • Match: Levante – Barcelona
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 2.00 @ expekt
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Levante är normalt sett ett riktigt bra hemmalag, då man bland annat slagit lag som Malaga, Atlético och självaste Real Madrid denna säsong. Man har ett offensivt skickligt lag med spelare som Koné, Botelho och Valdo. Så här kommer Barcelona få se upp ordentligt i kontringar emot sig. Senast var Levante ut på bortagräs mot Gijon och lyckades få stryk trots ledning två gånger om i matchen. Men som sagt så är man mycket bättre på hemmagräs och här kommer Barcelona få kämpa ordentligt.

Saknas i hemmalaget gör endast Javi Venta, annars ser det bra ut i truppen.

Kan Arouna Koné överlista Valdes idag?

Barcelona kommer ha press på sig att vinna där här matchen, eftersom Real Madrid går ut två timmar innan och kommer köra över Gijon. Precis som Real Madrid så har även Barcelona CL-match till veckan att tänka på, men i mina ögon har man inte en lika bred trupp som laget från huvudstaden. Xavi kommer förmodligen vilas ikväll och även Pique förväntas vila från start. Senaste bortamatchen mot Zaragoza såg det väldigt darrigt ut ett tag och jag tycker det finns goda chanser till att Levante gör mål ikväll.

Saknas i bortalaget gör Keita, Villa, Abidal och Fontas.


Ett Barcelona som har Champions League i bakhuvudet kan få det riktigt jobbigt i afton. Förvisso tror jag att man vinner matchen till slut, men Levante kommer skapa sina chanser och jag tror även man smäller in ett mål. Spelas med medelinsats!

/e@sy