JVM drar igång ikväll och Lettland står för motståndet för våra svenska småkronor. I Lettland hittar vi faktiskt två spelare som till vardags spelar i lägre divisionerna här i Sverige. Detta ska givetvis vara en mumsbit för Sverige och jag tycker mig hittat ett bra spel här!

  • Match: Lettland – Sverige
  • Spel: Sverige -5
  • Odds: 1.80 (svenska spel)
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 23.30

Sverige har en bra trupp till detta JVM och slog tillbaka självaste Kanada i genrepet för några dagar sedan. Dagens motstånd Lettland ska man bara köra över med rätt inställning från våra killar. Det är en premiärmatch och kanske finns det lite nerver hos ungtupparna, men så fort man sätter den första baljan så tror jag det kommer rulla på. Spelare som Johan Larsson och Mika Zibanejad ska kunna leka rejält idag. Det enda som hindrar Sverige från en storvinst är underskattning, och det tror jag inte tränare Rönnberg accepterar.

Lettland är för bra för att spela B-gruppen i VM och för dåliga för att spela i A-gruppen, detta har gjort att man har pendlat upp och ner dom senaste åren. Spelarna är lite utspridda runt om i europa i länder som Finland, Schweiz, Sverige och givetvis den inhemska ligan. Tidigare år har man förlorat mot lag som Tjeckien och USA med tvåsiffrigt, och det är fullt möjligt att Sverige kan få till tvåsiffrigt idag, för så dåliga är Lettland. Nu är det givetvis inte samma lag i dagens Lettland men klassen är den samma tror jag.

Spelet innebär att Sverige måste vinna med sex mål för att det ska gå in, något man borde fixa.

Spelar även 2/10 units på att Mika Zibanejad gör mål i matchen, 1.80 hos svenska spel.

/e@sy