Gårdagens två över/under spel i hockeyallsvenskan satt riktigt fint, så jag testar ett även idag. Det är i matchen mellan Leksand – Sundsvall jag hittar det här spelet. Läs mer!

  • Match: Leksand – Sundsvall
  • Spel: över 5,5 mål
  • Odds: 1.85 (betsson)
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00

Leksand är det formstarkaste laget i hockeyallsvenskan för tillfället och tar idag emot nästjumbon Sundsvall hemma i Tegera Arena. Man har tidigare haft stora problem med att hitta målet i Leksand, ett problem som nu verkar bortblåst. På de tre senaste matcherna har man snittat fyra gjorda mål per match, och det var längesen Leksand producera så mycket framåt. Man har gått över till ett mycket rakare spel och går hårt på kassen nu, något som verkar givit resultat.

Till dagens match ställer man över backgiganten Mattias Timander som är småskadad, i övrigt ställer man upp med samma manskap som i 4-3 vinsten mot Rögle. Att Timander saknas gynnar enbart överspelet.

Sundsvall gör sina bästa prestationer på hemmais och är normalt sett mycket sämre på resande fot. Tar man en kik på Sundsvalls senaste bortamatcher så ser man att det är idel målkalas. 3-3, 6-2, 3-4, 4-2 och nu senast hela 7-3 borta mot Västerås, alltså har Sundsvalls fem senaste bortamatcher gått över 5,5 mål.

Saknas i dagens match gör Niklas Zetterström, Mattias Wennerberg och Christoffer Persson. Även ett frågetecken för Anton Wedin. Nyförvärvet Ned Lukacevic har ännu inte landat i Sverige och blir tidigast med på onsdag mot Södertälje.

————————————————————————————-

Leksand har revansch att kräva från förlusten uppe i Sundsvall, och givetvis tror jag man fixar detta. Det är helt möjligt att Leksand går över denna lina själv, men Sundsvall är inte ofarliga och kommer säkerligen sätta dit nån puck. Spelar med medelinsats.

/e@sy