Porto går som tåget i ligan, kan Leiria stoppa dem här? Häng på!

Uniao Leiria – FC Porto
Mitt tips: Handicap (1-0) 2
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.15

Porto går som sagt som tåget i årets upplaga av Portugals högstaliga. Man leder serien med hela 10 poäng före tvåan Benfica. Resultatraden 20-2-0 och målskillnaden 51-7 imponerar verkligen! Frågan är då hur stackars åttonde placerade Leiria ska ha en chans mot dessa giganter?

Leiria är dessutom helt ur form då man endast har en seger på lagets 8 senaste matcher och man har gått mållösa från tre raka matcher nu. Hemmastatistiken 5-1-5 är inget som imponerar när man nu möter seriens bästa lag. Jag tror att även om laget överpresterar i den här matchen så kommer man få det tufft att hänga med i Portos höga tempo.

Porto övertygar i varje match man spelar och det ska bli mycket till för att laget inte ska bjuda på en överkörning i den här matchen. På bortaplan har man resultatraden 8-2-0 och fina 17-2 i målskillnad. Kryssen har kommit mot lag i toppen och när man nu möter ett mittenlag så bör det inte vara några bekymmer att vinna enkelt.

Leiria tog klivet upp i högsta ligan inför förra säsongen och då slutade det här mötet 1-4 till Porto och det mesta talar för liknande siffror här igen. Porto har Hulk (19 mål) och Falcao (11mål) i storform och dessa herrar har gjort över hälften av lagets mål den här säsongen. Jag tror på nya mål här och en vinst med 2 mål eller fler ska inte vara någon omöjlighet!