Leicester är ruskigt starka för dagen och man ligger tvåa i tabellen. Nu ska man ta sig an Wolves som floppat rejält i år och som trots ny tränare inte riktigt kommit igång. Enkel hemmaseger?


Leicester – Wolves
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.60 @ 888Sport
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Vi får ett enormt högt odds hos 888sport om vi jämför med övriga bolag så utnyttja det! Övriga bolag ligger runt 2.30…

Leicester är som sagt riktigt starka för dagen och man radar upp segrar för dagen. Man har 4 raka segrar bakom sig och imponerande 12-1 i målskillnad på dessa matcher! Man har bland annat mött bottenlagen Bristol City och Huddersfield i dessa matcherna och man har vunnit med 4-0 och 6-1 mot dessa lagen och nu möter man Wolves som är i klass med dem om man ser till tabellen! På hemmaplan trivs Leicester extra bra och man har imponerande resultatraden 10-2-2 som resultatrad och fina 33-11 i målskillnad. Man har 10 poäng upp till serieledande Cardiff men samtidigt är man på samma poäng trean Hull så att vinna den här matchen är oerhört viktigt för Leicester!

Efter Wolves förlust borta mot Luton i FA-Cupen den 5e Januari så sparkade man dåvarande tränaren och ersatte honom med Dean Saunders som nu gjort 3 matcher som manager för Wolves. Man märkte direkt i första matchen mot Blackburn som slutade 1-1 att spelarna var mer taggade och trivdes med en ny tränare och alla visade allt i den matchen. I matchen efter mötte man Sheffield W borta och återigen tog man poäng då den matchen slutade 0-0 men den matchen får ses som ett bakslag då Wolves var riktigt dåliga och utan storspelet från lagets målvakt så hade man åkt på stryk. Offensiven var oduglig och man skapade nästan ingenting. I senaste matchen mötte man Blackpool på hemmaplan och många hade stora förhoppningar på Wolves i den matchen. Man gjorde en stark första halvlek men det räckte tyvärr inte utan man åkte på stryk med 1-2 och nu får man titta nedåt i tabellen istället för uppåt. Känslan är att spelarna inte riktigt vant sig vid Dean Saunders taktik och det blir lätt kommunikationsfel i defensiven. Nu väntar tuffast möjliga motstånd och då lär man få det svårt…


Leicester har en sylvass anfallare i Chris Wood som man värvade in från Millwall under säsongen. Han har gjort succé i laget och öser in mål för dagen. Han är uppe i 16 mål denna säsongen och utmanar givetvis i skytteligatoppen!

Leicester har frågetecken för yttern Anthony Knockaert här men i övrigt har man inga bekymmer inför matchen.
Wolves fick sin mittback Roger Johnson utvisad senast och får därmed klara sig utan honom. Lägg därtill skador på Razak Boukari och Steven Mouyokolo.