Leicester har en makalös form och fem raka vinster, man har nu chansen att dryga ut ledningen ytterligare till QPR i tabellen och Middlesbrough har trots en bra period bakom sig en rejält uppförsbacke om man ska lyckas med något i denna match.

Match: Leicester – Middlesbrough
Spel: Leicester
Odds: 1.83 @ Bet365
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 25/1 16:00

Leicester knep segern borta mot Leeds i senaste matchen efter ett sent mål i 88:e minuten. Laget är fortsatt obesegrade efter fem raka vinster nu. Man leder ligan fem poäng före QPR som inte spelar denna helg vilket innebär att vid vinst i denna match drygar Leicester ut ledningen till åtta poäng vilket helt klart skulle vara bra. Man har spelat övertygande senaste tiden och gör mycket mål i nästan varje match. Imponerande 10-2-1 hemma denna säsong och 27/13 i mål vilket gör dom till bästa hemmalag i ligan. Som Leicester sett ut senaste tiden for nog QPR det väldigt svårt att knappa in något ytterligare. Ritchie De Laet förväntas vara tillbaka för Leicester, frågetecken finns för Wood.

leicester win leeds

Middlesbrough har en bra och stabil period bakom sig nu, vinst i senaste matchen mor Charlton med 1-0 och 4-1-0 på dom fem senaste vilket gör att man är fortsatt obesegrade. Man har gjort det bra så här långt och avancerat till en nionde plats i tabellen. Man kommer från ett par bra insatser på bortaplan, 2-0 vinst mot Blackpool och 2-2 mot Bolton. 3-4-6 totalt denna säsong på resande fot och 18/21 i mål. Man har dock haft det svårt mot dom bättre lagen högre upp i tabellen på bortaplan och mötet idag mot Leicester kommer verkligen att sätta defensiven på prov för Middlesbrough. Frågetecken finns på Adomah.

Middlesbrough kommer få det tufft mot Leicester i denna match, trots bra insatser på bortaplan i dom senaste matcherna är det något helt annat att möta ett Leicester i storform och med ett ruggigt hemmastöd. Leicester vill inget annat än att dryga ut ledningen mot QPR i tabellen, och med tanke på hur deras spel sett ut i dom senaste matcherna har jag svårt att se hur man inte skulle lyckas med det. Middlesbrough får nog förvänta sig att inkassera sin första förlust här efter en bra period.