Leicester tar emot Derby hemma i afton och matchen känns riktigt spännande på förhand. Spelet i denna match känns givet på förhand.

Match: Leicester – Derby
Spel: Över 2.5
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 10/1 20:45

Leicester har spelat bra i ligan senaste tiden, i senaste matchen vann man med 3-1 borta mot Millwall. Man är obesegrade i ligan med 4-1-0 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man spelat fina 9-2-1. Man leder Championship och har fyra poäng till godo ner till tvåan Burnley.

Derby har inte direkt gått dåligt senaste tiden heller och borta denna säsong har man varit riktigt giftiga med fina 8-2-2. 3-1-1 på dom fem senaste och i senaste matchen förlorade man hemma mot Wigan med 0-1. Senaste segern kom borta mot Barnsley med 2-1. I tabellen återfinns man på en fjärde plats endast tre poäng efter andra platsen.

leicester-derby

Leicesters anfallare Gary Taylor-Fletcher och mittfältaren Danny Drinkwater är tillbaka från skada i denna match. Kapten Wes Morgan, anfallaren David Nugent och yttern Dyer vilades mot Stoke i FA-Cupen i veckan och är till denna match tillbaka i elvan igen.

I Derby kan det nya lånet Patrick Bamford göra debut, Bryson är borta på grund av en sträckning. Russel och Keogh saknas fortfarande. Whitbread får inte spela denna match då han är lånad av just Leicester.

Två lag med toppform som möts och lika bra som Leicester är hemma är Derby borta. Sett till tidigare möten har Leicester ett övertag både borta och hemma och får också ses som det bättre laget även om denna match förväntas bli jämn. Båda lagen har också visat fin målform senaste tiden och det är också här som vi hittar ett spel i matchen.

Lagen tillsammans har på dom 12 senaste matcherna ett målsnitt på 3.17 och ett säsongssnitt tillsammans på 3.04. Jag tror att Leicester drar det längsta strået i denna match och vinner, men spelat över 2.5 då jag tror att vi kommer att få se en del mål här.