Svennis lagbygge havererade senast och nu bör det väl bli vinst mot Bristol City, eller? Häng med.

Leicester – Bristol City
Mitt tips: 1
Insats: 7/10
Odds: 1.53 Pinnacle
Spelstopp: 2011-08-17 20:45

Favoriterna till att vinna Championship Leicester startade säsongen bra med en vinst borta mot Coventry som sedan följdes upp med en överraskande förlust hemma mot Reading med 0-2. Detta är något inte fansen eller ledningen gillar och vi kan räkna med rättelse ikväll. Svennis har fått tillgång till stora plånboken under sommaren och detta ska leda till resultat.

Peltier och Vassel saknas ikväll för Leicester.

Bristol City startat denna säsong lika dåligt som man startade den förra. Laget har inte varit alls bra och man släpper in alldeles för många mål, defensiven är det stora problemet just nu och ingen lösning finns i sikte. Laget hade en riktigt usel säsong på bortaplan ifjol och det mesta talar för att man kommer att vara lika usla på bortaplan även denna säsong.

Fontaine kommer att saknas i försvaret ikväll, utöver det finns det inget nytt att rapportera om i laget.

Leicester hemma med revansch lusta efter senaste nederlaget mot ett Bristol City utan form och med problem i försvaret kan endast sluta på ett sätt, VINST. Många tror att Leicester har en bra chans till att vinna stort ikväll och jag är beredd att hålla med. Jag känner mig dock något osäker med tanke på den svaga insatsen mot Reading och nöjer mig med att spela en rak etta.

Lycka till.