Spanska andraligan kör på som vanligt trots uppehåll och jag tycker mig hittat ett fint spel i matchen Leganes – Zaragoza. Två lag som visat fin offensiv inledningsvis och jag förväntar mig mål här.

  • Match: Leganes – Zaragoza
  • Spel: över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1,725 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 19:15

Leganes från Madrid gör sin andra raka säsong i den spanska andraligan, där laget hamnade på en 10:e plats förra säsongen. Till den här säsongen har laget satsat lite mer på värvningar där bland annat Omar och Sastre har plockats in från Valladolid. Även fyra spelare från Athletic Bilbao och två från Deportivo har lånats in, så Leganes blir att räkna med den här säsongen. Kikar vi på de två matcher som laget spelat hittills så har det blivit en seger och en förlust, helt klart godkänt då Almeria (2-3) och Cordoba (3-1) stått på andra sidan, lag som spelade i La Liga förra säsongen. Som ni ser har det även blivit en del mål i dessa matcher och jag förväntar mig samma visa idag. Leganes har en vass offensiv med fem matcher på de fem inledande matcherna mot kapabelt motstånd, och Zaragoza är inget höjdarlag defensivt. Men Zaragoza är vassa framåt så hemmalaget får se upp i spelvändningarna.

Hos hemmalaget stryker vi backen Bustinza och mittfältaren Bicho. Inga större bekymmer offensivt!

leganes_180x180zaragoza_200x200

Zaragoza var snubblande nära att ta klivet upp till La Liga förra säsongen men fick ge sig i slutändan mot Las Palmas. Till den här säsongen har laget blivit av med några toppar i Willian, Borja Baston och Eldin Hadzic, som alla tre bidrog en hel del i det offensiva under fjolårssäsongen. Men Zaragoza har värvat bra så det är fortfarande så det är fortfarande ett slagkraftigt lag offensivt. Angel, Ortuno och Hinestroza håller alla tre en väldigt bra klass för den här divisionen. Defensivt har inte Zaragoza lyckats de senaste säsongerna och inget har värvats in för att stärka upp denna. 1-1 i öppningsmatchen mot Mirandes följdes upp av en sen vinst på tilläggstid mot Almeria (3-2) senast. Zaragoza dominerade stort i den matchen men släppa in två mål på de tre chanser som Almeria hade.

Hos gästerna stryker vi backen Mario och mittfältarna Pedro samt Hinestroza.


Båda dessa lag har sina stora styrkor i det offensiva och det har vi även sett i de två första omgångarna. Jag tror på mål här och smäller in en högre insats på över 2 mål (goal line) med pengarna tillbaka på exakt två mål.

/e@sy