En mycket intressant match där mycket kan hända. Häng med.

Leeds – Reading
Mitt tips: Över 1.5 Halvtid
Insats: 5/10
Odds: 2.62 William Hill
Spelstopp: 2011-04-22 20:45

Leeds har efter ett par dåliga resultat senaste tiden tappat chansen till att vara med och slåss om direktuppflyttning. Man ligger idag på en playoff plats. Dagsformen är något vikande och man har 1-1-3 på dom fem senaste, hemma denna säsong har man 10-7-4.

Reading som spelat riktigt bra senaste tiden ligger lite bättre till än Leeds men har heller förmodligen inget att göra med sista platsen till direktuppflyttning att göra. Man har en strålande dagsform med fem raka vinster senast 3-1 hemma mot Leicester. 8-8-5 borta denna säsong och man ser svårstoppade ut.

Leeds gör en hel del mål för dagen samtidigt som man också släpper in en hel del, senaste vinsten kom i början på april och det ska mycket till för att man ska lyckas vinna idag trots spel hemma. Reading har en strålande dagsform och det finns inte mycket som talar för att den skulle vara på väg nedåt idag, Reading för också en hel del mål samtidigt som man stundtals släpper in en del.

Jag tror att Reading kommer att vinna men ett oavgjort resultat skulle inte förvåna, jag finner dock ett fint värde i över 1.5 i halvtid, jag tror vi kommer att få se många mål i matchen och det skulle inte förvåna mig om det kommer två mål redan i första halvleken. 2.62 är alldeles för högt för att inte testa.

Lycka till.