Förra säsongens stora överraskning Leeds har startat säsongen uselt. Kommer första vinsten nu hemma mot Hull?

  • Match: Leeds – Hull
  • Tips: Hull 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 2,10 @ Betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20.45 16/8

Analys:

Leeds har som sagt startat säsongen med två raka förluster i ligan och supportrarna är inte nöjda. Särskilt ordföranden Ken Bates har fått mycket kritik, för att han inte värvat tillräckligt inför säsongen. Trots att ägaren säger att det finna pengar i klubben. Nåväl, senast gjorde laget en okej insats försvarsmässigt men förlorade ändå hemma mot Middlesbrough med 0-1. Dessutom drog Gradel och Howson på sig röda kort och är således avstängda till den här matchen, vilket är tunga avbräck. Truppen är för övrigt ganska tunn och känns också något sämre än förra säsongen. Trots hemmaplan så talar formen och oron inom klubben emot Leeds.

Hull förlorade premiären mot Blackpool men tog senast en viktig seger på bortaplan mot Ipswich (1-0). Den segern kan betyda mycket då laget haft lite problem med spelet i inledningen av säsongen. Truppen är minst lika bra som förra året då laget slutade i mitten av tabellen vilket var lite av en besvikelse. Laget ser intressant ut med spelare som Rosenior, Evans, Koren och Fryatt i truppen. Jag håller absolut Hull som knapp favorit i den här matchen. Det kommer att bli en svår match här med tanke på att Hull har bortaplan och det är ett Yorkshire-derby.

Oddset är dock en aning för högt för att inte testas då Leeds inte spelat särskilt bra hittills. Insatsen tillbaks vid oavgjort

Lycka till!

//Josef