Leeds har det inte lätt vare sig på eller utanför planen just nu, trots det har man idag en riktigt bra chans till att hitta tillbaka på planen åtminstone då Charlton kommer på besök. Charlton har inte haft det lätt på resande fot denna säsong och det lär inte bli lättare i denna match.

Match: Leeds – Charlton
Spel: Över 2.5
Odds: 2.23 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 1/4 20:45

Leeds har det tufft både på plan och utanför just nu. Man har tappat mycket mark i tabellen då formen är riktigt usel just nu. 1-2 hemma mot Doncaster i senaste matchen och Leeds har bara en vinst på dom 5 senaste med 1-0-4. I tabellen ligger man på en 15:e plats dock med ett bra avstånd ner till strecket och man får nu bevaka ställningen i tabellen resten av säsongen då man inte har något med den övre halvan i tabellen att göra. Hemma denna säsong har man 8-4-7 med 32/27 i mål. Spelarna har dessutom inte fått sina fulla löner för föregående månad och tränaren hänger löst, mycket som stör laget med andra ord. Saknas gör Paddy Kenny och Jimmy Kebe.

Charlton - Leeds-2013

Charlton fortsätter att slåss för sin överlevnad och ligger inför denna match på strecket på 21:a platsen. Man har lika många poäng som Barnsley som ligger precis under men med bättre målskillnad och poäng behövs i massor just nu för att få lite utrymme, fördelen är dock att Charlton har 3 matcher mindre spelade och borde kunna klara ut denna situation. 2-1-2 på dom 5 senaste och i senaste matchen förlorade man med 3-0 borta mot Derby. Borta denna säsong har Charlton 3-6-10 med 13/28 i mål vilket inte är någon trevlig rad. Saknas gör Chris Solly och Leon Cort. I övrigt har laget inte större problem eller bekymmer.

Trots sina problem har Leeds en bra chans att ta första vinsten här på några matcher och hitta lite självförtroende igen. Charlton har inte haft det lätt på bortaplan denna säsong och det lär nog fortsätta. Sett till tidigare möten så är det svårt att uttala en favorit mellan lagen då man blandat en hel del i tidigare möten. Trots att Leeds gått dåligt en tid så gör man trots det mål och Charlton släpper stundtals in väldigt mycket mål. Jag tror att Leeds tar chansen och plockar hem alla poängen i denna match, 2-1 är ett troligt slutresultat och jag spelar över 2.5 i denna match.