En mycket viktig match för båda lagen och båda kommer att ligga på redan från början. Häng med.

Leeds – Burnley
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.75 Sportingbet
Spelstopp: 2011-04-30 13:45

Leeds har varit något av en besvikelse senaste tiden, man ligger på en nionde plats inför dagens möte. 0-2-3 på dom fem senaste och laget har inte sett särskilt stabila ut senaste tiden. 10-8-4 hemma denna säsong.

Burnley har gått desto bättre senaste tiden och man har bjudit på ett stabilt spel, 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man strax ovanför Leeds på en åttonde plats med en poäng mer. 6-8-8 borta denna säsong.

Leeds har visat att man kan göra mål trots en taskig dagsform senaste tiden dock har man visat upp en svag defensiv hemma och släpper ofta in mål. Burnley har haft en sprudlande offensiv senaste tiden och gjort en hel del mål. Målet för båda lagen är så klart sjätte platsen som innehas av Nottingham, den ligger endast tre poäng bort för Leeds och endast två poäng bort för Burnley.

Denna match är med andra ord väldigt viktig för båda lagen och den som vinner lever hoppet kvar PL. Båda lagen kommer att ligga på från start och vem som kommer vinna återstår att se, jag tror dock att vi kommer att få se ett målkalas idag och över 2.5 känns som ett riktigt bra spel i denna match.

Lycka till.