Ett spel hämtat från den polska högstaligan i fotboll, Ekstraklasa, där serieledande Lech Poznan tar emot storlaget Wisla Krakow. Jag har hittat två spelvärda objekt, häng med!

Match: Lech Poznan – Wisla Krakow
Tips: 1:a   &  Rudnevs att göra mål
Odds: 2,15  &  2,25   (Bägge oddsen hos Betsafe)
Insats: 6/10  &  5/10 units
Spelstopp: 2011-09-09 20:30

Analys:

Något kortare analys p.g.a. någorlunda tidsbrist.

Lech Poznan toppar Ekstraklasa efter fem spelade omgångar. På dessa matcher har man raden 3-1-1, och målskillnaden 13-3 på dessa matcher. Noterbart är att endast en av dessa spelats på hemmaplan, den vanns komfortabelt med 3-0. Man övertygar spelmässigt, och med ligans mest formstarka anfallare i Artjoms Rudnevs så anser jag att chanserna till seger är väldigt goda i afton.

Jag spelar även en medelinsats på att just Rudnevs gör mål i matchen till fina 2,25. Han har spelat fyra av lagets fem matcher så här långt, och under dessa framträdanden har han stått för åtta fullträffar. Med väldigt simpel matematik räknar vi alltså ut att hans målsnitt den här säsongen ligger på 2,0 mål/match.

Wisla Krakow är ett storlag. Man placerade sig bra i ligan i fjol, och kvalade även mot CL, dock utan framgång. Ligaspelet har inte alls varit övertygande, dock ej heller svagt. Efter fem matcher står man på raden 1-3-1, med den tajta målskillnaden 3-3. Man har spelat tre bortamatcher hittills, samtliga har slutat med X-resultat (1-1, 1-1, 0-0). Detta var dock mot sämre motstånd än vad man möter idag…

Jag tycker att ettan känns spelvärd, och chanserna är goda att Rudnevs hittar nätet idag. Två bra spel till väldigt intressanta odds som bara måste testas med medelinsatser.

God spellycka,
/Blixt