Dags för revansch när Fiorentina åter igen ska möta polska Lech Poznan, denna gång i Polen vilket många nog tror bli en tuff nöt, det tror inte jag. Fiorentina dominerade mötet i Florens fullständigt men man släppte till 2 chanser där Lech gjorde mål på båda. Även kallad max flyt. Det innebar ju att Fiorentina nu ligger sist i gruppen vilket är en missräkning än så länge. Man vilade många startspelare i helgens match mot Frosinone-kross med 4-1 som man nu tänker starta här. Räkna med att man är hungriga på revansch!

  • Lech Poznan – Fiorentina
  • Spel: Fiorentina över 1.5 mål
  • Odds: 1.89 @ Unibet
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 21.05

Lech Poznan var alltså i en kris när lagen mötte senaste och ändå vann man alltså borta mot Fiorentina med 1-2. Men det var långt ifrån att man förtjänade det, man blev ju totalt utspelade och det var bara ett under att matchen inte slutade 4-0 eller nåt liknande. Istället gjort Lech mål på sina enda skott på mål. Sen har man lyckats vinna 1 match och spela oavgjort 1 match i ligan och även tagit en seger i polska cupen. Men nu väntar alltså nåt helt annat motstånd och även om Lech är normalt sett starkare på hemmaplan än bortaplan så är det ändå klasskillnad lagen emellan och man kommer få jobba ännu tuffare denna gång för att hindra Fiorentina från att göra mål.

Har inte kunnat hitta någon information om skador eller avstängningar men det skiter jag föga i. Och skulle det vara några avbräck är det bara positivt, men även om man har sitt bästa lag så är det inte bra nog mot Fiorentinas bästa lag.

lechpoznan     fiorentina

Fiorentina förlorade mot Lech hemma senast i Europa League med 1-2 när man förtjänade att vinna med 4-0 typ. Den förlusten innebar att man nu ligger sist i gruppen och behöver en vinst här absolut. Tränaren valde att bänka flera startspelare i helgens ligamatch hemma mot Frosinone där man vann med 4-1 som var helt klart i underkant. Men de där startspelarna väntas såklart få starta den här matchen som man egentligen siktat på och man kommer utkräva revansch denna afton. Det kommer helt enkelt gå undan vill jag lova. Högsta växeln kommer vara igång och jag tror man kommer göra minst 2 mål här, troligen fler.

Det finns inga skador att rapportera som skulle störa jakten på minst 2 mål här, snarare tvärtom att det finns flera spelare som har formen inne och som gör mål ofta nuförtiden. Nä man ska bara klara av att göra 2 mål här, som man misslyckades med senast mot Lech.

————————————————————————————————————————————————————

Lech kommer få försvara sig stora delar av matchen när Fiorentina kommer på besök. Att man vann matchen senast i Florens var rena rama rånet, det händer inte en gång till. Och man kommer troligen få känna av den revanschlustan italienarna kommer med. Fiorentina har bra form vilket dom haft länge. Man valde att vila flera startspelare i helgen som är tänkta att spela denna viktiga match. Man går alltså för 3 poäng här vilket är ett måste i stort sett. Och kan inte tänka mig att man kommer bomma matchen mot Lech igen, som man dominerade totalt mot på hemmaplan. Jag spelar Fiorentina över 1.5 mål till oddset 1.89. Insatsen får bli ganska hög. Avanti Viola!