Här tar Lazio emot Udinese och vanligtvis så ska hemmalaget bara vinna här, dock tycker jag helt klart oddsen på Lazio är lite väl låga. Frågan är om bolagen ens tänkt på att Lazio saknar viktiga defensiva spelare och att formen inte alls är där den ska vara. Udinese har ju dessutom skrällt på bortaplan mot Juventus redan och kan absolut skrälla här igen för så dåliga är man inte. Nu tror jag dock att Lazio på hemmaplan kommer föra spelet en hel del och säkert skapa ett visst tryck, men oddset på hemmaseger är alldeles för dåligt för att spelas på.

  • Lazio – Udinese
  • Spel: Lazio över 6.5 Hörnor
  • Odds: 1.96 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • spelstopp: 18.00

Laziohar inlett säsongen 15/16 på ett tvivelaktigt sätt, visst blev det vinst hemma mot Bologna i premiären men det var inget som imponerade jättemycket direkt. Sedan gick man och torska borta mot Chievo med hela 4-0 och nu är det alltså match mot ett Udinese som redan skrällt en gång på bortaplan i början, då mot Juventus. Där emellan har man även åkt ut mot Leverkusen i CL-kvalet och får ägna sig åt att spela Europa League istället. En klar missräkning för klubben. Nu gäller det att glömma allt som varit i början och börja om på ny kula och visst ska man vinna en sån här match men oddsen är absolut inget jag spelar på i alla fall.

Nä istället fokuserar jag på hörnor som man ju faktiskt levererat på såhär i början av säsongen. Hemma mot Bologna skapade man 10 st hörnor och borta mot Chievo blev det 8 st. På hemmaplan brukar man ösa på och tror precis på samma här, man kommer ösa på i vanlig ordning med sina vassa offensiva spelare, men Udinese känns som ett lag som kan straffa dom. Vilket i så fall bara är bra för hörnorna skulle jag säga.

Men även om Lazio tar ledningen så tror jag att hörnorna kan gå in, för man har inte råd att lägga sig på försvar för laget saknar 2 ordinarie defensiva spelare. Vi pratar defensiva mittfältaren Lucas Biglia och mittbacken Stefan De Vrij. Det kommer såklart märkas. Sen gör målvakten Federico Marchetti sin första start för säsongen efter skada och han kanske inte är på topp direkt liksom. Och målskytten Miroslav Klose saknas också, vem ska göra målen liksom?

lazio_200x200      udinese_200x200

Udinese skrällvann i premiären mot Juventus borta med 0-1, och man vann här mot Lazio förra säsongen med just 0-1, men sen förlorade man hemma mot Palermo där man mer eller mindre skulle förra matchen. Det som passar Udinese bättre är såklart att ligga på räkmacka när motståndarna gör något misstag och det är precis vad man kommer göra mot Lazio här. I premiären borta mot Juventus vann man matchen med 0-1 men hörnor vann man absolut inte, Juventus skapade hela 10 st hörnor och det är väl ungefär så jag tror dagens match kan se ut.

Laget saknar inga jätteavbräck och kommer således ha en bra startelva på planen och man är långt ifrån uträknade skulle jag säga, till och med så att man kan skrälla åter igen. Men i spelet kommer såklart Lazio dominera, speciellt i första halvlek som man ju brukar göra. Man går ju nästan alltid ut tokoffensivt på ren vilja och skapar nästan alltid 4-5 hörnor i första halvlek. Går allt som det ska lär vi få se ett lågt försvarande Udinese som försvarar sig med näbbar och klor ända tills det första målet för Lazio kommer, OM det kommer ens.

——————————————————————————————————————————————————————

Lazio har inte haft någon rolig början av säsongen resultatmässigt. Hörnorna har dock rullat in precis som vanligt och vi får säkert se nåt liknande som mot Bologna. Man dominerar i spelet men målen kommer inte, däremot kommer hörnorna och på hemmaplan brukar man ösa på i sedvanlig stil så vi lär få se ett antal hörnor tror jag. Udinese är asbolut inte uträknade här, man vann här ifjol och man vann mot Juventus borta i premiären. Men man hade absolut inte mycket av spelet mot Juventus, som i sin tur skapade 10 hörnor. Typ så kommer dagens match att se ut. Jag spelar därför Lazio Över 6.5 hörnor till oddset 1.96. Insatsen får bli medel. Jobbba!

/ L’orso