Lazio ska ta sig an bottengänget Pescara på sin hemmaplan. Jag tror på en tät och jämn match där Lazio vinner med en boll eller två.


Lazio – Pescara
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @ 888sport
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Lazio har haft en riktigt tuff period bakom sig med dåliga resultat och dåliga prestationer i matcherna. Men i senaste matchen mot Mönchengladbach klickade allting perfekt och man kunde enkelt vinna på sin hemmaplan med 2-0 efter en mycket bra genomförd match. I senaste ligamatchen mot Siena experimenterade Lazio coachen och provade en trebackslinje som verkligen inte föll väl ut då laget åkte på stryk med hela 3-0. Idag kör man återigen med 4 backar och då blir man mer stabila. Man måste visa att man är ett topplag och på hemmaplan ska man bara slå ett bortasvagt Pescara! Lazio har 9-2-2 som resultatrad och fina 23-11 i målskillnad. Nu är det dags för 3 poäng i seriespelet!

Pescara är helt ur slag för dagen och lagets fans har gått hårt emot klubben och spelarna nu som spelar under stor press. Man har 5 förluster och 1 oavgjord på lagets 6 senaste matcher och det är inte mycket som ser bra ut för laget för dagen! Förlusterna radas upp och lagets försvar ser ut som yra höns i matcherna och nu möter man ett hungrigt Lazio och då bör man få problem! Man har släppt in 16 mål på de 6 senaste matcherna… På bortaplan trivs laget inte alls och resultatraden 2-2-8 är inget som imponerar direkt och målskillnaden 8-27 är så usel som de kan bli. Nej, ikväll har Pescara inget att hämta!


Det är Lazio mot Perin i Pescaras mål ikväll. Knäcker man honom så vinner man enkelt här!

Lazio har Ciani avstängd här och Brocchi, Klose, Mauri och Stankevicius saknas fortsatt för laget. Man får tillbaka Onazi och Ederson här.
Pescara har stora bekymmer inför den här matchen då man har sin bäste målskytt Weiss avstängd här tillsammans med försvararen Zanon och mittfältaren Blasi som också är avstängda. Lägg därtill skador på Togni, Sforzini och Quintero plus att viktige mittfältren D’Agostino är tveskam till spel ikväll. Tunga bekymmer för Pescara med andra ord!