MAXSPEL! Första mötet mellan lagen slutade 3-3 och den här matchen känns oerhört öppen på förhand. Jag tror återigen det kan bli en riktig målfest och har hittat ett klockrent spel här!


Lazio – Mönchengladbach
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.75 @ Betway
Insats: 10/10
Spelstopp: 19.00

Ni som såg förra matchen mellan lagen var säkert väldigt nöjda med den offensiva fotbollen som matchen bjöds på. Det var full fart framåt åt båda hållen där båda lagen missade flera markeringar i defensiven och det såg nästan lite väl enkelt ut ibland. Till den här matchen kommer det säkerligen inledas lite mer försiktigt från lagen men i slutändan så bör båda lagen ha gjort minst 1 mål vardera!

Lazio har haft det tufft hemma i Italien där man fortfarande krigar i toppen och innehar tredjeplatsen i serien men formen pekar nedåt. I senaste matchen fick man storstryk på bortaplan mot jumbon Siena med hela 3-0 och det var en rejäl missräkning för laget som kommer vara ruskigt revanschsugna här! På hemmaplan trivs laget betydligt bättre och i seriespelet har man 9-2-2 som resultatrad och det är en trygghet för laget här som kommer bäras fram av sin hemmapublik.

Mönchengladbach har det jobbigt hemma i Tyskland där man ligger 4 poäng nedanför Europa League platserna och det bör man kunna nå. Men just nu har laget full fokus på att ta sig vidare här och man har bra chans om man bara lyckas få in något mål här. Gör Lazio mål måste man framåt för att kvittera och på så vis vara vidare medan om man själv gör ett mål så måste Lazio framåt och göra minst 2 mål och det talar för spelet här! Man har tidigare i Europa League visat att man är starka på bortaplan då man först slog Dynamo Kiev med 2-1 på deras hemmaplan i Champions League kvalet och sedan i gruppspelet i Europa League krossade Fenerbache med 3-0 och spelade 2-2 mot Marseille på deras hemmaplaner så nog är laget offensivt starka även om man spelar på bortaplan och nu ställs man mot ett Lazio som är ur form…


Libor Kozak kvitterade på tilläggstid till 3-3 för Lazio
när lagen drabbade samman förra veckan!

Lazio får fortsatt klara sig utan Klose, Brocchi, Mauri som alla skadade samt Andre Dias som är avstängd.

Det båda lagen har gemensamt är att de är väldigt starka offensivt, de är väldigt dåliga i försvaret där lätta misstag görs ofta och båda lagen vill mer än gärna vidare i Europa League. Formeln i den här matchen är enkel; gör något av lagen mål så MÅSTE det andra laget forcera framåt för fullt för att minst kvittera och jag är inte alls orolig över att det här spelet ska sitta! Mönchengladbach har 10.000 supportrar med sig så det kommer bli bra tryck på såväl planen som på läktaren…