Dags för sista omgången i Champions League-kvalet och här har vi ett väldigt intressant möte mellan två jämna lag. Två lag som har bra offensiv styrka borde öppna upp matchen. Lazio har dessutom defensiva bekymmer som gör att Leverkusen med sin starka offensiv kan göra ett mål och då måste nästan Lazio vinna matchen för att kunna ta sig vidare över två matcher, för Leverkusen är starka på hemmaplan.

  • Lazio – Leverkusen
  • Spel: Över 2,0, 2.5 mål (Asian)
  • Odds: 1.875 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Lazio har inte haft någon jätteövertygande försäsong och man kommer till denna match med några defensiva bekymmer. Bland annat så har man förstemålvakten Federico Marchetti skadad. Sedan så är den stabile vänsterbacken Stefan Radu avstängd och Stefan De Vrij har haft feber och är väl inte helt 100%-ig ännu, även om han kan tänkas starta. Å andra sidan så är det ett lag där offensiven ser väldigt intressant ut och som är snabba och tekniska. Och det kommer bli ett stort hot mot Leverkusens försvar som inte håller värdens bästa klass direkt. Risken att man släpper in ett mål ser jag som ganska trolig och det förändrar ju förutsättningen avsevärt, för jag tror inte Lazio åker till Leverkusen och vinner i returen så det betyder att man minst måste göra 1 mål framåt, helst 2 mål. Det finns alltså stor chans till att vi får se mål här.

lazio_200x200     leverkusen_200x200

Leverkusen har redan spelat 1 match i ligan och är på så sätt inne i det mer än vad Lazio är som ju inte börjat spela i sin liga ännu. Leverkusen har förstärkt bra, men framförallt inte förlorat så värst mycket vilket bådar gott. Offensiven ser fortsatt bra ut och det är också där man har sin absoluta styrka tycker jag. Som i och för sig de flesta lagen i Tyskland har. Defensiven är som den är och kan bli en del svängdörrar där. Mot Lazios skickliga tekniska yttrar så har man inte råda att bjuda dom på för stora ytor för då är dom riktigt bra. Trots bortaplan så kan jag tänka mig att man vill gå framåt för att få dit en så viktigt bortamål och får man det så öppnas den här matchen upp rejält. Skademässigt så är det bara frågetecken för defensiva mittfältaren Lars Bender, annars är man fulltaligt och det är såklart skönt.

————————————————————————————————————————————————————–

Lazio har defensiva bekymmer och möter nu ett starkt offensivt lag. Det kan bli rejäla svängdörrar från båda håll, men som tur är så har Lazio riktigt bra yttrar som kan göra skillnad i en sån här match, man har även tysken Miroslav Klose som gärna gör mål ikväll. Leverkusen kommer säkert att vilja attackera ganska frekvent eftersom man vet att det är där man har sin absoluta styrka. Skulle man släppa in mål skulle det inte vara ödesdigert heller, eftersom man är starka på hemmaplan, och man kan fortsätta attackera här på bortaplan för att få det där superviktiga bortamålet. Jag spelar Över 2.25 mål i matchen till oddset 1.875. Skulle det bli 2 mål i matchen så är det halva insatsen tillbaka. Vid 3 mål är det full vinst. Lägger en medelpeng på detta spel. Jobba!