En kvällsmatch med mycket på spel när Lazio tar emot Inter. Där vi har ett hemmalag som med vinst kan åter ta sig förbi Roma och därmed ta hand om 2a platsen i ligan. Medan Inter i ganska bra form jagar för en Europa League plats, som man ju är 2 poäng bakom inför den 35e omgången. Lazio återfår 3 viktiga spelare och Inter har näst intill hela sitt lag tillgänglig. detta kan bli en underhållande match där Inter kanske får fart på sin offensiv återigen, eller där Lazio visar varför man är så hemmastarkt.

  • Lazio – Inter
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.75 @ Bwin
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Lazio spelade riktigt dåligt senast mot Atalanta (1-1), speciellt i första halvlek, men ändå fick man med sig 1 poäng och kunde faktiskt fått med sig 3 poäng efter att ha skapat några fina målchanser på slutet. Å andra sidan var det tur att Atalanta bara gjorde 1 mål för man hade absolut bud på flera och borde gjort fler mål. Men nu är Lazio åter på hemmaplan där man visat sig vara oerhört starka under säsongen och verkligen visat en offensiv lusta. Återstår att se ifall man får se den denna kväll också eller om Inter stjäl showen.

Skadeläget ser bara bättre och bättre ut och till denna match återfår man dessutom superviktiga De Vrij och Biglia även om De Vrij är 50/50 till att starta matchen. Dessutom är målskytten Klose tillbaka efter avstängning som man absolut skulle behövt senast. Tror verkligen man är kapabla att göra 2 eller 3 mål, för man har ju en motståndare som säkert kommer gå för 3 poäng här, eftersom dom vill nå Europa League.

lazio_200x200    inter_200x200

Inter har ganska bra form just nu med 3 segrar och 3 oavgjorda på de 6 senaste. Alltså har man börjat närma sig den sista Europa League-platsen som ju Sampdoria har just nu, endast 2 poäng skiljer inför omgången. Så man måste ju tro att Inter kommer till Olimpico för att ta 3 poäng och visst har man kapacitet för att göra just det även om Lazio ska vara favoriter, såklart. Och efter att inte fått in bollen senast mot Chievo (0-0) så vill man säkert gå ut och spela bättre och göra mål här, dock möter man ett mycket bättre lag som även dom kommer gå ut för att jaga mål. Hawaii-fotboll att vänta månne?

Inter saknar backarna Campagnaro, Jonathan och Dodo samt mittfältaren Kuzmanovic. Men man har ett bra lag och de bästa spelarna är tillgängliga allihopa så räkna med en riktigt bra match där båda lagen vill framåt. jag tror därför på en öppen tillställning med mycket målchanser där Lazio drar det längsta strået? ska vi säga 2-1?


Lazio är starka på hemmaplan och man jagar en seger som tar dom upp på 2a plats och förbi Roma igen, såklart en motivationsfaktor i sig. Man får tillbaka viktiga spelare och haren stark offensiv att tillgå. dessutom vill man säkert bevisa att förra helgens match mot Atalanta var ett undantag. All in nu? Inter har även dom ett bra lag att tillgå och även dom har motivation för att gå för 3 poäng här då dom jagar Europa League är hack i häl med Sampdoria. Offensivt har dom absolut kvalité att göra mål. Jag spelar över 2.5 mål till oddset 1.75. Insatsen får bli medel här. Avantii!

/ L’orso