Snubblade över ett långtidsspel i la liga idag som är väldigt intressant. Det handlar om vilka lag som blir nedflyttade vid säsongens slut och det här känns som ett väldigt bra spel som får sig en större insats.

  • Lag att bli nedflyttade från la liga
  • Spel: Celta Vigo
  • Odds: 1,65 @ unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20:00 – 27/3

Celta Vigo var nykomlingar den här säsongen och jag tycker faktiskt man spelat en positiv fotboll, så det finns flertalet andra lag som jag hellre ser lämnar la liga än Celta Vigo. Men man ligger på en nedflyttningsplats just nu och spelet på resande fot lämnar mycket att önska där man har raden 1-1-13 vilket gör att man är det sämsta bortalaget i ligan. Dessutom har man haft lite svårigheter att sätta dit bollen och allt för mycket framåt har handlat om lagets stora stjärna Iago Aspas. Därför var det väldigt dumt att denna Aspas skallade en motståndare i derbyt mot Deportivo senast vilket resulterade i en avstängning på fyra matcher. Den här säsongen har det blivit 10 mål och 6 assist i Celta Vigo för Aspas, den här killen betyder alltså väldigt mycket för det offensiva spelet.

Iago Aspas är alltså avstängd i hemmamatcherna mot Barcelona, Rayo och bottenkollegan Zaragoza, han missar även den otroligt viktiga bortamatchen mot Mallorca. Efter detta har Celta Vigo ett tufft spelschema så det känns verkligen som man behöver ta trepoängare mot främst Zaragoza och Mallorca som man slåss mot i botten av tabellen, något som jag inte tror man fixar utan Aspas. Formen är dessutom urusel hos laget då man skrapat ihop sju förluster, två kryss och endast en vinst på de tio senaste matcherna. Tyvärr är det alltså mycket som talar för att det här laget spelar i segundan nästa säsong.

Jag har hittat det här spelet hos två bolag där unibet med sina 1,65 ligger betydligt högre mot betsafe 1,32. Jag tycker betsafe ligger närmre verkligheten och därför anser jag att det här oddset är riktigt bra. Insatsen blir av den högre graden.

/e@sy