När jag kikat lite närmre på unibets hemsida hittade jag ett riktigt bra långtidsspel som ser helt självklart ut för mig. Redan innan säsongen hade man lite förväntningar på att det skulle bli en repris av förra årets upplaga med Kristianstad som ledare från start till mål och att man sedan bara tar hem allt i slutspelet. Hittills har man visat upp prestationer som inget av lagen ens är i närheten av att visa upp och för mig kommer detta spel som ett brev på posten och jag lastar in 10 av 10 units. Häng med!

  • Typ av spel: Vinnare av Elitserien 2015/2016 (Inklusive slutspel)
  • Spel: IFK Kristianstad vinnare
  • Odds:  2,50 @ Unibet
  • Insats: 10/10 Units
  • Spelstopp: 15.00 1/1 -16

Sveriges häftigaste handbollsklubb skriver man på sin hemsida och jag är beredd att hålla med. Sedan man kom in i elitserien har man satsat rejält och klubbens ekonomi har haft en stegrande kurva rakt uppåt. Förra året lyckades man plocka hem allt relativt enkelt, och trots flera tunga spelartapp detta år, har man etablerat en vinnartrupp ännu en gång. Olsson och Stenbäcken försvann men vad gör det när en spelare som Yamali kommer in med sitt internationella proffsspel? Truppen skiljer sig från alla andra svenska lag eftersom man har en så pass stor bredd och vilken spelare man än väljer att ta in, håller en hög nivå. Kanske därför vi också får se att Kristianstads bästa vän är andra halvlek? Utöver nyförvärvet Yamali, har man också fått in klass spelare i form av HanischInge Aas och målvakten Simic.

Med detta sagt så är det inte konstigt att man även lyckas producera i Champions League samtidigt som man håller högsta nivå i Sverige. Utomlands har man lyckats slå lag som Rhein-Neckar Löwen och det är inte många lag som kan göra det när det stämmer. I den inhemska ligan har man ett facit på 11-0-0 och ännu är man oslagbara, frågan är vilket lag som kommer kunna ro på dessa giganter. Nu tar jag i i mina ordval men man har visat sig vara så pass överlägsna så det är inget snack om att spelvärdet på detta spel är klart bra.

Man lär ta sig till final och det är jag 99% säker på, enda nackdelen är att det sedan är en match som avgör allt. Har man en dålig dag medan motståndarlaget har sitt livs bästa, så kan fallet vara tungt. Jag räknar dock med att man fortsätter att prestera och att finalen går som den ska, alltså i Kristianstads favör. 2,50 är riktigt bra och jag maxspelar!